Dato: 22/04/2019
Forfatter: (elev) Michelle Egsgaard

Vores rejse til forum Horsens galla 2019

Queen musikken har for mig fået en helt ny betydning, efter at have turneret med ”Under Pressure” sammen med Vesterlund efterskole. Det at have turneret rundt med ”Under Pressure” i forskellige landsdele, har for mig haft en helt særlig betydning.Det at se folk blive så glad og rørt for noget, vi sammen som elevhold 18/19 har arbejdet på siden start, er en helt ubeskrivelig følelses som jeg aldrig nogensinde vil glemme.

Det har for mig været en helt særlig oplevelse, at stå på gulvet,som elev og vide at vi som elevhold er med til at sætte et punktum for Anne og Ole på Vesterlund efterskole. De 2 personer som har haft så stor indflydelse og betydning de sidste 38 år på Vesterlund efterskole, er vi nu som elevhold med til at sætte et punktum for.

D. 14 april 2019 kom den største dag endelig, Forum Horsens galla 2019. Allerede da vækkeuret ringede var folk klar,spændingen af sommerfugle i maven, glæden og forventningen til dagens store gallaopvisning, kunne man mærke i alle værelser på Vesterlund efterskole.

Dagens startede som alle andre og så alligevel ikke, vi stod op og gjorde morgenrengøring som vi plejer, men stemningen var en helt anden. Det var Galla dag, og det hang i luften som en kæmpemæssig spænding, vi viste at det var vores sidste opvisning, vores finale som vi skulle gøre klar til.

Om morgen trænede vi alt det bedste vi have lært hele voresprogram igennem, tjekkede at der var styr på lyskasser, kølleserien, pakning af alt. Alt skulle være perfekt til dagen i Horsens.

Bagefter var det tilbage til værelserne og gøre klar, dragterne skulle der være styr på og for pigerne skulle der sættes hår.

Forum Horsens

Da vi var fremme ved forum Horsens hjalp alle hinanden med at blive klar, vores opvarmning var helt unik, stemningen var i top,alle var bare klar til at sparke røv. Vores kampråb var fantastisk, alle var klar til at gå på.

Da der bliver sagt Vesterlund Efterskole fløj sommerfuglene rundt i maven på os, vi løber ind på gulvet og stod klar på gulvet til startserie. Folk jubler og det var den fedeste oplevelse, lyset der rammer en, man mærker stemningen og svedet der bare løber ned af ens kinder. Man kan slet ikke stoppe med at smile ALT virkede, kasserne, guitaren det hele, det kunne bare ikke gå bedre fantastik publikum, perfekt set up, fanerne der stod på fod.

Surprise for Anne og Ole, Anne som normalt har styr på alt og ved alt, tårne kommer frem på lærerne, på eleverne også blandt publikum og der bliver sagt tak til Anne og Ole.

Vi går at til et kæmpe bifald med guld konfetti, en sidste gang aldrig mere ”Under Pressure”, der er kram overalt.

Ordene der bedst beskriver den 14 april 2019 er:

En Rejsen fra start til slut
Ubeskrivelig energien
Årets højdepunkt
Svært at holde glædes tårnede tilbage
Smiler konstant
Bedste opvisning
Surprise for Anne og ole
Drengenes hæder til Anne og Ole
Sidste gang ever
Turen ”Under Pressure” slut
Fællesskab
God opbakning
Noget man aldrig glemmer
Masser af energi helt fra morgenstuen
Styr på alt

Vesterlund ”Under Pressure ” for evigt og altid i vores hjerter.