Dato: 24/10/2018
Forfatter: Malene Ringgaard

Vores helt egne Europamestre

Arenaen i Portugal syede af begejstring, da der i den forgangne uge blev afhold EM i TeamGym. Alle tre juniorlandshold og de tre seniorlandshold kom hjem med medalje. Vi er ovenud stolte af både de lærere, nuværende elever og tidligere elever som deltog i konkurrencen.

Danmarks juniorlandshold

Seks nuværende elever og flere gamle elever deltog med henholdsvis juniorpigelandsholdet og juniormixlandsholdet. For juniorpigelandsholdets vedkommende, hvor vores nuværende elev Anna Hellum og tidligere elev Marie Andreasen deltog, blev det til en flot sølvmedalje. Det var særligt rytmeserien, som sikrede pigerne den flotte placering.

På juniormixlandsholdet finder vi nuværende elever Sofie Stausbøl-Grøn, Victor Kjeldsen, Esben Kjær, Kristoffer Matz og Magne Skovø. Sammen med tidligere elever Anders Sundtoft og Clara Hansen og holdets træner, vores tidligere gymnastiklærer Sofie Ny, kan de kalde sig Europamestre 2018 efter en spændende konkurrence.

Titlen som Europamestre 2018 vandt juniordrengelandsholdet. Christian Skibsted, som er vores nuværende gymnastiklærer og en sand mester i at lave konkurrenceserier, kæmpede sammen med tidligere elever Oliver Nørris, Marcus Dalsgaard, Rasmus Glud, Magnus Lauridsen og Yanus Hammer om guldet. Drengene lavede en vanvittig flot konkurrence og vandt med 3.825 point til Sverige, som kom på 2. pladsen.

Guld, sølv og bronze

Lørdag var der finaler for seniorgymnasterne. Både vores dygtige gymnastiklærere og tidligere elever præsterede suverænt og tog medaljer med hjem.

Vores gymnastiklærer og afdelingsleder Lars Nørregaard står sammen med tidligere elever Anders Kibæk og Helge Fisker i spidsen for det danske seniorherrelandshold. Sammen med vores nuværende gymnastiklærer Anthon Khorami og tidligere elever Kristoffer Krüger, Mikkel Schertz, Rasmus Gaarde og Andreas Rahbek fik de arenaen i Portugal til at syde af spænding, begejstring og jubeludbrud. Med ufattelige spektakulære spring sikrede de sig endnu engang titlen som Europamestre.

Søren Hangaard Pedersen, som er vores tidligere gymnastiklærer, står i spidsen for seniormixlandsholdet. Sammen med holdets gymnaster, som bl.a. består af følgende tidligere elever Louise Doolewerdt Kristensen, Julia Wittmann, Fiona Young, Mads Thomsen og Jesper Brandt, sikrede de sig en flot 2. plads og kunne dermed hænge en sølvmedalje om halsen.

Astrid Jacobsen, Camilla Sørensen, Stine Nielsen, Christi Gaardsted og Julie Christensen er også tidligere elever og udgør en del af det danske seniordamelandshold. Sammen med nuværende gymnastiklærer Mikkel Møller og de øvrige gymnaster placerede dig sig på en meget flot 3. plads og kunne derfor tage en bronzemedalje med hjem.

Stor respekt

Alle seks hold kæmpede for de rød-hvide danske farver. Alle seks hold skal have stor ros for deres præstationen. Vi fra Vesterlund har stor respekt for jeres gejst og viljestyrke. Stort tillykke skal der lyde til jer alle – vi er stolte af vores helt egne europamestre!