RONDAT-FLIK- STRAKT FULL-FULL -WHIP-FLIK- STRAKT FULL-IN – WHIP -STRAKT FULL-FULL

TUMBLING

Er du til rå, kraftfulde spring. Tændes du af høj fart og intens træning af nogle af Danmarks dygtigste Tumbling-trænere? På Vesterlund Efterskole kan du træne de vildeste whipbacks og dobbeltsaltoer med flere skruer på vores Spieth fiberbane, power track eller airtrack pro.

Måske har du flik flakket dig gennem livet og kender basisspringene. Måske er du nybegynder med ganske lidt springerfaring fra den 25 meter lange bane. I Spring Tumbling på Vesterlund Efterskole er sværhedsgraden tilpasset dit niveau. Er du i skarp træning, arbejder du f.eks. med dobbeltsalto med skruer og dobbeltroterende spring i samme springkombination. Andre arbejder med flik flak.

7Q4A4151

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

I Spring Tumbling øver du dig i spring tilpasset dit niveau. For den hardcore tumbler er det muligt at få op til 6 timers Spring Tumbling om ugen. Træningen er hård, ambitiøs, intens og sjov.

Vi træner f.eks. i:
  • Whipbacks på Spieth fiberbane
  • Dobbeltsalto med skruer og dobbeltroterende spring
  • Flik flak og araberspring
  • Springkombinationer med 5 og 8 spring

Vi træner på den 25 meter lange fiberbane og benytter os i høj grad af mulighederne i springcenteret. F.eks. bruger vi springgraven, når vi skal øve nye krævende spring.

hvis du vil udvikle og udfolde dit springtalent

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

Du skal vælge Spring Tumbling, hvis du vil udvikle og udfolde dit springtalent. I valgfaget udvikler du dit mod, og du lærer at tage nye udfordringer i stiv arm. Du udvikler dit mod, dine tekniske kvaliteter og fysiske råstyrke. Du træner i nogle af Danmarks bedste faciliteter, som landsholdet også benytter.

Du skal vælge valgfaget, hvis du tænder på:
  • De vildeste kraftfulde spring
  • Høj puls og fart
  • At deltage i nationale konkurrencer
  • Et intenst træningsmiljø
  • Et stærkt støttende sammenhold
Sublime undervisere

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Underviserne har øvet dobbeltsalto med så mange skruer, at det var umuligt at tælle antallet med det blotte øje. De har flere skruer på samvittigheden, end du har tygget pastaskruer fra den lokale købmand. Med erfaring fra begynder til internationalt landsholdniveau glæder de sig til at udvikle dit springtalent.