Kan du følge rytmen?

Sammenspil

Synes du, det er fedt at fyre den af til de vildeste rock- og popsange? I Sammenspil spiller vi de fedeste toner af både aktuelle kunstnere og de gamle klassikere. Vi indspiller de bedste af vores sange på en fed plade, spiller open-air koncerter for andre efterskoleelever, og sidst men ikke mindst er vi centrum for det vildeste musikshow i efteråret!

Måske er du en upcoming sangstjerne. Måske er bassen eller guitaren dit foretrukne instrument. Om du er en garvet musiker eller synger pivfalskt betyder ingenting. Det eneste valgfaget Sammenspil forventer af dig er, at du brænder for musikken og elsker at spille sammen med andre. I Sammenspil giver vi den fuld gas til fed rock og metal, men vi øver os også i stemningsfyldt blues og poppede sange, som du kender fra radioen.

mellem

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

Du giver den fuld hammer på dit instrument og får nye fif om, hvordan du får den helt rigtige lyd ud. Vi øver soloer og sammenspillet i bandet. Du lærer at performe med den rigtige attitude på scenen.

Vi øver os f.eks. i:

I efteråret øver vi op til det første store fællesprojekt i form af skolens musikshow. Her kommer du til at spille en afgørende rolle i musikkens udtryk i en enorm produktion bestående af lyd, lys, scenografi, dans, kor og masser af energi foran hundredvis af mennesker.

Til foråret skal vi sammen opøve et fedt repertoire af numre.

Som rigtige rockstjerner skal vi naturligvis indspille de bedste af vores sange på en fed plade i et professionelt lydstudie. Vi giver den også fuld gas til koncerter på andre efterskoler. Stemningen på holdet er cool, afslappet og fed.

Hvis du brænder for musikken

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

Du skal vælge Sammenspil, hvis du elsker at spille musik. Vi har det fedeste sammenhold. Ofte kan vi slet ikke slippe sangene og bliver hængende i musiklokalet. Du lærer en masse om noder og bliver dygtigere til at spille guitar, keyboard, bas, trommer eller synge.

Du skal vælge valgfaget, hvis du tænder på:
  • At blive en dygtigere musiker
  • At indspille i et professionelt lydstudie
  • At stå på scenen
  • At fyre vilde koncerter af
  • At hygge sammen med andre musikere
Sublime undervisere

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Musiklærerne på Vesterlund brænder for musikken og står klar til at vise dig alt det fantastiske og fede, den har at byde på. Lærerne er konservatorieuddannede og er selv ivrige, udøvende musikere, der er vant til at stå på en scene og få publikum til at glemme alt om tid og sted. De spiller overalt i landet og det er alt lige fra jazz, til blues, til rock og til pop. De glæder sig til at møde dig i musiklokalet og udvikle dit musikalske talent!