Picasso Light

Øv dig i dine tegne og male skills

Picasso Light

Vil du blive bedre til at male og tegne?  Når du vælger Picasso Light får du mulighed for at afprøve nye teknikker med kul, akvarel og akryl. Vi skal bl.a. male selvportrætter i akryl.

Vores erfarne og kreative underviser vil inspirere og hjælpe dig til at gøre de kreative idéer til virkelighed. Fordybelse, flow og kreativitet er nøgleord i valgfaget Picasso Light. Vi finder nye teknikker på youtube og prøver dem af, vi øver os i lys og skygger og farvelære.  Uanset om du har tegnet og malet en masse eller bare har lyst til at komme i gang, er der plads til dig.

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

I Picasso Light vil du opdage glæden ved den magiske proces fra tomt lærred til mesterværk.

Du vil f.eks. prøve kræfter med at:
  • Afprøve kul- akvarel- og akrylteknikker
  • Skabe idylliske akvarellandskaber
  • Male ekspressive selvportrætter i akryl

Vores dygtige underviser vil give dig teknikkerne til at lære, hvordan du bruger blyanten og de forskellige typer maling. Du kan være med til at bestemme indholdet i valgfaget, der både indeholder fastlagte projekter og plads til individuelle forslag.

for dig, der vil udvide din kreative horisont

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

I Picasso Light lærer du forskellige male- og tegneteknikker, og du vil blive klogere på, hvordan arbejdsprocessen er fra idé til færdigt værk. Du lærer også, at det er er fedt at springe ud i noget du ikke plejer og at stole på processen – selvom det ikke er smukt med det samme skal det nok blive det.

Du skal vælge valgfaget, hvis du:
  • I forvejen er glad for at tegne eller male – eller har lyst til endelig at komme i gang
  • Kan lide at se noget udvikle sig fra idé til færdigt værk
  • Ikke kan lade være med at bruge dine hænder til noget kreativt
  • Har lyst til at fordybe dig i en proces
Sublim underviser

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Vores underviser i Picasso Light er glad for at skabe billeder. I sin fritid nyder hun selv at tegne og male, og hun elsker at kunne hænge noget hjemmelavet på væggene.