Håndbold

tophaandbold

Du misser 100 procent af de skud, du ikke tager

Håndbold Efterskole

Tager du ikke tager bolden i hånden og giver håndbolden en chance – misser du 100 procent de skud, du ikke tager. På Vesterlund Efterskole er der nemlig plads til alle, uanset hvilket niveau du har. Alle har lov til at forsøge at afgøre kampene.

Håndboldundervisningen strækker sig fra skoleårets start i august og frem til jul! Vi træner og spiller i vores lækre, lyse idrætshal, og SELVFØLGELIG SPILLER VI MED HARPIKS – BÅDE TIL TRÆNING OG KAMP.

Er man begynder, så lærer man basisfærdighederne, som er forudsætningen for videre udvikling.

Er man klubspiller – uanset niveau – giver undervisningen mulighed for, at den enkelte bibeholder og udvikler sit klubniveau. Desuden vil man få ansvar på banen og herigennem lære fra sig til de ikke så øvede spillere.

mellemhaandbold

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

Selve undervisningen indeholder et udsnit af de elementer, som vi mener er en forudsætning for at kunne dygtiggøre sig som håndboldspiller, men i mente at vi kun træner en gang ugentligt og derfor ikke kan gå i dybden med det hele.

I løbet af undervisningen vil du komme til at stifte bekendtskab med følgende:
  • målmandstræning
  • forsvar – både fladt 6:0 og offensivt (primært 3:2:1)
  • forskellige skudvarianter
  • fysisk træning
  • kamp
Rigtige kampe

Vi deltager i regionsmesterskaberne for efterskoler

Vi deltager som minimum i regionsmesterskaberne for efterskolerne, som spilles medio april, og herudover tilstræbes det at få spillet et par træningskampe mod omkringliggende efterskoler eller klubhold på vores niveau.