Friluftsliv

friluft

Er du til fart, spænding og bålhygge?

Frilufts efterskole

Har du lyst til samarbejde, adventure, udfordringer og oplevelser? Vil du lære at begå dig i naturen på nye måder? Vælg Friluftsliv hvis du elsker at udfordre dig selv i mountainbike, havkajak og klatring på Europas højeste kunstige bjerg.

Friluftsliv er både for piger og drenge. Du kan deltage i valgfaget, hvad enten du har været spejder hele livet eller kun har sovet i telt i baghaven. Vesterlund Efterskole ligger midt i et af Danmarks smukkeste naturområder. Vi benytter os af de nærliggende faciliteter, og de muligheder vores smukke og udfordrende natur stiller til rådighed.

mellem

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

Du lærer at sejle i havkajak og bliver udfordret i højderne, når vi arbejder med klatring og rapelling. Vi cykler i kuperede skove og fugtige ådale, og vi nyder roen og bålhyggen sammen.

Vælg Friluftsliv og få oplevelser med:
  • Kano, havkajak og kajakpolo
  • Mountainbike
  • Klatring og rapelling
  • Friluftstur til Norges ødemark

I Friluftsliv har du mulighed for at tage dykker- og faldskærmscertifikat, og vi er på den fedeste friluftstur til Norge. Skolen stiller udstyr til rådighed. F.eks. mountainbikes og klatreudstyr.

For dig der elsker naturen

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

Du skal vælge Friluftsliv, hvis du elsker at være ude i naturen og udfordre dig selv. I løbet af valgfaget flytter du dine grænser og bliver mere modig. Friluftsliv er et valgfag, hvor der er plads til hygge. Vi nyder at lytte og fortælle gode, sjove historier omkring lejrbålet efter dagens udfordringer i naturen.

Du skal vælge valgfaget, hvis du vil:
  • Lære at sejle kajak og træne kæntringsøvelser
  • Bestige Europas højeste kunstige bjerg
  • Dyrke snoede singletracks og udfordrende opkørsler på mountainbike
  • Lære alt om bålteknik og have et hyggeligt lejrliv
  • Lave lækker mad i jordovn, ryge fisk og grille
Sublime undervisere

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Vores friluftslærere elsker livet i ødemarken. Med en økse og en dåseåbner kan de snildt overleve flere dage i den barske natur. De glæder sig til at møde dig og lære dig alt om kajaksejlads, bålteknik og vovede nedkørsler på mountainbiken. Vores lærere ved naturligvis alt om sikring og sikkerhed.