Fodbold

top

Alsidig fodboldtræning

Fodbold Efterskole

Måske er du forsvarsspiller og tændes af glidende tacklinger på en regntung bane? Måske elsker du rusen, når du runder modstanderen og klasker bolden op i netmaskerne? Måske er du midtbanegeneralen med det store overblik og de lækre frispilninger?

Hvad enten du synes, det er fedt at rulle modstanderne eller spille krumtap i forsvaret, har valgfaget Fodbold brug for dig. Du kan være med uanset dit niveau. Blot skal du være klar til at forsvare skolens ære med blod, sved og tårer, når vi stiller op i regionsmesterskaberne. I sommerperioden spiller du på lækre græsbaner, mens vi træner indefodbold og futsal om vinteren.

mellem

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

Fodboldtræningen på Vesterlund Efterskole er delt op i tre. Udendørs fodbold, indefodbold og futsal. Futsal er den nye frække dreng i klassen. Spillet har rødder i Brasilien og kræver tekniske skills, hurtige fødder og en formidabel kondition.

Vi træner f.eks. i:
  • Driblinger, finter og skud
  • Taktiske færdigheder
  • Standardsituationer
  • Fysiske færdigheder

Holdet deltager i regionsmesterskaberne og den traditionelle JBU-turnering.

Du bliver en del af et stærkt sammenhold og en sund træningskultur

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

I valgfaget Fodbold udvikler du din teknik og forståelse for taktiske dispositioner. Du bliver dygtigere til at drible, skyde, og dine førsteberøringer kommer til at sidde lige i skabet. Du bliver en del af et stærkt sammenhold og en sund træningskultur, hvor der bliver gået til vaflerne.

Du skal vælge valgfaget, hvis du tænder på:
  • At lave ”tus” på modstanderen
  • At være en del af noget større
  • At knalde bolden op i trekanten
  • At træne i et intenst træningsmiljø
Sublim underviser

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Med lidenskabelige hårde tacklinger, finurlige driblinger og utallige fodboldkilometre i benene har din kommende fodboldtræner på egen krop erfaret, hvad spillet kræver. Den erfaring er han klar til at give videre til dig og dine holdkammerater i et passioneret og intenst træningsmiljø.