Cozy cooking

vi hygger os med at kokkerere, bage, stege, koge, flambere

Efterskole med madlavning – Cozy Cooking

Ved du hvad flødeboller, friske forårsruller, donuts, pizza og pandekager har til fælles?
Det er naturligvis Cozy Cooking. I valgfaget hygger vi os med at kokkerere, bage, stege, koge og mange andre sjove gastronomisk påfund.

Cozy Cooking er et populært valgfag. Det er sjovt og hyggeligt afbræk i en dag præget af sport og boglige fag. I Cozy Cooking er der plads til alle, og det handler lige så meget om at tale elevfester, venner, veninder og familie, som det handler om at lave maden. Elsker du ”Den Store Bagedyst”, eller elsker dine smagsløg af en lækker sprød pizza? Så tøv ikke med at vælge Cozy Cooking.

mellem

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

I Cozy Cooking lærer du at lave mad på en ny og sjov måde i godt selskab med dine kammerater. Vi bevæger os inde for det traditionelle køkken, men prøver også kræfter med retter fra andre nationaliteter.

Vi arbejder f.eks. med:
  • Traditionelle danske og udenlandske retter
  • Eksperimenterende mad
  • Bage og dessert kunst
  • Den lækre amerikanske diner menu
  • Sund kost, lækre snacks og smoothies

Vi Cozy Cooking er to gode ting kombineret med hinanden – sjov og hyggelig madlavning i selskab med de bedste kammerater hvor gode samtaler er i højsædet.

For dig der kan lide at hygge i køkkenet

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

Du skal vælge Cozy Cooking, hvis du kan lide at hygge dig, lave mad og bage kager. Din hverdag på Vesterlund Efterskole er meget aktiv. Det er drøn på hele ugen, og Cozy Cooking er et naturligt pusterum og et fristed, hvor du hygger dig og slapper af med lidt god mad.

Du skal vælge valgfaget, hvis du:
  • Elsker at spise
  • Nyder at lave mad
  • Elsker at hygge
  • Ønsker et stærkt sammenhold
Sublim underviser

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Vores dygtige lærer har spidset kokkehuen og slebet kokkeknivene. hun har rejst verden rundt på Google. Hun har søgt og fundet både traditionelle og eksperimenterende retter, som hun glæder sig til at fremtrylle i køkkenet sammen med dig og de andre madglade efterskoleelever.