Dato: 04/03/2019
Forfatter: Malene Ringgaard

UNDER PRESSURE

De mange timers træning har endelig givet pote. Første opvisningsweekend er netop overstået og vi har dermed taget hul på årets opvisningsturné.

Et stort og flot punktum på en lang og flot karriere

I fredags havde vi release party på opvisningen ’UNDER PRESSURE’. En opvisnings som i særdeleshed er præget af, at det er Anne og Oles sidste år på Vesterlund. Anne er en meget stor beundrer af Queen, derfor har hun også på falderebet fået sin vilje. Under pressure er udelukkende til tonerne fra Queens mange store hits. Faktisk kan man kalde årets opvisning for en slags mindernes allé. En kavalkade af minder fra årene som gymnastiklærer og forstander på Vesterlund og dermed et stort og flot punktum på en lang og flot karriere.

Sammen med vores dygtige gymnastik- og danselærere, har de skabt en opvisning – et show – som både er betagende, enestående og kan få publikum til at synge med. Derfor var det også med spænding, da vi i fredags bød velkommen til generalprøven på UNDER PRESSURE.

Reaktioner

Et stående langt bifald, en gymnastiklærer med tårevædet øjne, smil og kram er alt sammen symbolet på, at ’UNDER PRESSURE’ blev taget varmt imod.

Kommende elev, Anna Hofman (2020-21), sad på tilskuerrækkerne og overværede opvisningen. Med et stort smil udtalte hun efterfølgende ”det var ret nice, at det kun var Queen musik – og de var gode”.

Tidligere elev Sarah Rahbek Schouby var også til opvisningen. ”De var gode og jeg glæder mig til at se dem senere på året, hvor de plejer at være endnu bedre. Jeg glæder mig også til at se det oppefra, så jeg kan se alle effekterne. Men hele opvisningen var god og ret fedt tænkt med Queen”.

Nuværende elev, Mads Warming, sagde sådan efter opvisningen; ”Jeg var ret nervøs inden opvisningen pga. alle de mennesker. Så der var nogle ting, jeg var lidt spændt på, men mit stem kørte, så det var godt. Stemningen på gulvet var god og der var mange smil. Jeg glæder mig til gymnastikturnéen, men jeg tror også det bliver lidt hårdt”.

På tur

Lørdag kørte busserne til både Esbjerg og Sønderborg, hvor opvisningen også blev modtaget med stående bifald fra publikum. Med de mange rosende ord med i bagagen, var det også med oprejst pande og stolthed, at vi søndag tog til både Svendborg og Kalundborg, hvor eleverne også gav to hårrejsende opvisninger. Nu venter to velfortjente fridage, inden vi vender tilbage til hverdagen og i næste weekend er vi klar igen.