Nyheder

Dato: 10/03/2016
Forfatter:

IMG_5345

Succes!

TO GANGE REGIONSMESTRE I B-RÆKKEN

For anden gang i denne uge var de unge mennesker fra Vesterlund ude at forsvare skolens ære i Regionen. I dag gjaldt Futsal, som er en relativ ny udgave af indendørs fodbold, dog uden bander og med andre justeringer.

Vi deltog med to drengehold i b-rækken, samt et pigehold ligeledes i b-rækken – og lad det være sagt med det samme! Vi VANDT begge rækker. Vores 2. hold i drengerækken blev overmatchet i kampene, men deres fighteregenskaber kan man ikke pille fra dem. De tabte alle fire indledende kampe, men flere af dem var ret lige. Anderledes godt gik det for vores førstehold, der med 3 sejre og et meget knebent nederlag spillede sig videre til finalen, som i overlegen stil blev vundet med hele 4-1! Rigtigt stort tillykke til Rasmus, Thomas, Thomas, Mikkel, Thomas, Tobias, Sigurd og Holger (som desværre fik et lille vrid i anklen og ikke spillede i finalen).

IMG_5358

Før drengenes finale havde vores super seje fodboldpiger vist vejen. Josefine, Mathilde, Vicki, Julie, Ida, Mette, Caroline, Emma, Cecilie og Lene gik igennem puljen med to sikre 3-0 sejre og et smalt nederlag på 1-2, hvilket resulterede i en finaleplads. Denne finale endte som de to andre sejre med 3-0, og dermed en sikker sejr i b-rækken.

Stort tillykke til de to sejrende mandskaber, og tak for superb indstilling til drenge 2, som kæmpede det bedste de har lært!