Nyheder

Dato: 24/11/2016
Forfatter: Freja Kramer

img_7371stor

Nu går det snart løs

De sidste forberedelser på premieredagen

Præmieredagen startede godt ud med korprøver på alle showets sange. Efter en tørgennemgang af showet i går aftes, skulle de sidste ting rettes til og finpudses.

Efterfølgende gik hele formiddagen med de sidste forberedelser og de forskellige sange og danse blev gentaget, så de nu sidder helt inde under huden.

Gruppen ”tømrermænd og pyntepiger” har pyntet flot op med skilte, tapemænd, showets symboler og dertil stillet en fin bod op, som de har arbejdet på de foregående dagen. De har været i gang mange timer hver dag, for at få det til at spille max og nu er det bare klar til at de første gæster kommer i aften.

Poetryslam har skrevet og øvet deres digte, som de skal fortælle undervejs i showet. Digtene er med til at binde showet sammen og give publikum en forståelse af hvad vores budskab med ”Styrer du?” er.

img_7370

fullsizeoutput_3b08

Efter middag blev der lagt makeup og klædt om til kostumer. så de var klar til generalprøven. Taget i betragtning af, at vi ikke har spillet showet igennem før uden pauser og rettelser, gik generalprøven overraskende godt. Selvfølgelig havde de overværende lærere lige nogle ting der skal rettes til i aften, men den klarer vi.

Nu går alle og glæder sig spændt til om to timer hvor premieren på showet går løs.

”Jeg glæder mig mega meget til i aften. I løbet af ugen er jeg blevet meget mere selvsikker og tør nu at komme ud over scenekanten og fyre den af. Det har været vildt fedt at have en anderledes uge, hvor vi har arbejdet sammen på andre måder og om et mere fælles projekt end normalt.” Fortæller solist Sofie Kristine Hildebrand.

Musikshowet er, som sagt, vores første fælles, store projekt, og vi kan alle mærke hvordan det har styrket fælleskabet på skolen.

Nu står showet klar med lækre danse, fed musik, kreative overgange og spændte elever der alle er klar til at fyre den max af!

Ses vi? – Vi regner med jer!