Dato: 30/10/2018
Forfatter: Anne Nyhus

Så er det atter sæson for opvisningstræning

I så mange år tilbage, som jeg  kan huske, har den sidste lørdag i oktober været startskuddet til elevholdets opvisning. Eleverne er blevet præsenteret for tanker bag opvisningen, har lyttet til dele af musikken, fået viden om hvilke håndredskaber og hvilke rekvisitter der skulle indgå . Ofte har vi også kunnet vise nogle kostumer. Sådan var det også denne lørdag den 27.10.

Kl. 9.00 lørdag morgen udløstes spændingen 🙂

Eleverne tog overvældende godt imod oplægget. Jeg kan uden at overdrive røbe, at eleverne er max oppe at køre. En pige sagde til mig: ”Jeg kan slet ikke være i mig selv af glæde”. Men der er også lagt op til, at det skal blive en helt særlig opvisning. Vi har brainstormet siden april. Troels Graakjær har sammensat et musikalsk forløb, som er en smuk, vild og fantastisk  rejse. Et musikalsk forløb, som bliver fundamentet for bevægelse og scenografi. Vi er langt i forhold til at udvikle (crazy) kostumer. Vi har fået udviklet prototypen på en helt særlig rekvisit. Og ja – så er vi også i gang med at producere trin.

Vi har trænet en fælles frase for piger og drenge 🙂 En frase  kun for piger. Og drengene har leget med noget, der kun er for drenge.

Vil I vide mere ? Jamen så ses vi måske til generalprøven  fredag den 1.3.19 kl. 19.30 🙂

Tak elever for en vidunderlig weekend sammen med jer. Jeg glæder mig helt vildt til en sidste gang at tage en tur rundt i manegen, som en aktiv del af dette opvisningscirkus.

Anne Nyhus