Nyheder

Dato: 12/12/2018
Forfatter: Tommy Kristiansen

Regionsmesterskaberne i indefodbold

I dag deltog hele 118 hold – hvilket er rekordtilmelding – i regionsmesterskaberne i indefodbold. Vesterlund bidrog med fire hold i c-rækken – fordelt på to drengehold og to pigehold, som alle kæmpede for sejre og ære.

Drenge 2 sluttede som 3’er i deres pulje med to sejre, en uafgjort og to nederlag… Tredjepladsen betød at de akkurat missede semifinalen med et enkelt point, men absolut en godkendt indsats fra de fem seje gutter.

Drenge 1 sluttede ligeledes på tredjepladsen i deres pulje på trods af kun et nederlag i den meget tidlige morgenkamp. En scoring af modstanderne fem sekunder før tid i sidste kamp betød misset semifinale for dem. Igen en særdeles godkendt indsats!

Pige 2 havde det lidt sværere end drengeholdene… En uafgjort fra morgenstunden blev desværre efterfulgt af nederlag. Men en ting kan man ikke tage fra disse gæve piger – de gav aldrig op undervejs. Humøret blev holdt højt i alle fire kampe, og der blev fightet hele vejen.

Mest succes i hallerne i dag havde pige 1 med fire sikre sejre i gruppespillet og en suveræn målscorer på 14-1. Det betød først en utrolig spændende kvartfinale der blev vundet 2-1 efter Golden Goal. Vi kom bagud, men vi kæmpet os tilbage og vandt på et mål scoret efter en ripost på et straffespark. I semfinalen blev det en hårdt tilkæmpet 1-0 sejr, hvor vi viste stor kynisme og gode fighteregenskaber…

Så blev det finaletid, og lad det være sagt med det samme – der var nogen der havde nerver på… Desværre tabte vi 1-2 efter Golden Goal, men det var i hvert fald ikke indstillingen vi tabte på… Hold nu op hvor pigerne kæmpede og kæmpede – og selvfølgelig var de skuffede efter slutfløjtet. Men de kunne virkelig se sig selv i øjnene og være stolte af indsatsen over hele linjen.

Et stort tillykke med det rigtig flotte resultat til Cecilie Jespersen, Katrine Juul, Josephine Kristensen, Mille Madsen, Ida Oline Solgaard og Josefine Thirup!

Lasse og Tommy takker af efter en meget positiv dag med masser af godt humør og tricks på banen – og endnu engang et stort tillykke med indsatsen fra alle hold – og den flotte andenplads til pige 1.