Dato: 19/11/2018
Forfatter: (elev) Tobias Mechlenborg Klemmensen & Nicki Kjellerup Andersen

Musikuge

Op til denne musik uge har vi haft en masse sang formiddage, hvor vi har øvet diverse sange, og øvet sangstemmer sammen med musiklærerne og sanglæren Louise, som hjælper til. Vi har også haft en audition, hvor dem der ville være forsanger eller med i “lillekoret” blev udtaget, imens har vi øvet koreografier til sangene med danselærerne.

Vi har også nogle elever som står for rekvisitter, som de skal bruge til effekter mm. de skal lave fx. Paraplyer, håndspejle, blade mm.

Nogle skal også lave tekster, de tekster de skal lave, bliver inddraget i hele forestillingen.

Andre lære en masse med danselæren Troels, hvor de skal øve koreografier, som de skal bruge imens bandet spiller. Sammentidligt lære Martins danser koreografien imens nynner Martin melodien. Der er en kæmpe fantastisk opbakning fra vennerne på sidelinjen.

Vi glæder os til en god og anderledes uge.