Indspil i et rigtig studie

Studieindspilning

Drømmer du om at indspille musik i et professionelt lydstudie? Hvert år tager sammenspilsholdene en weekend til Tallman Studio i Aarhus, hvor vi sammen med producer Anders Ruby indspiller en række af vores favoritnumre.

Vesterlund Efterskole har et stærkt samarbejde med Anders Ruby, der er ejer og daglig leder af Tallman Studio i Aarhus. I studiet oplever du, hvor fedt det er at indspille musik i professionelle omgivelser. Sammen med produceren ser du, hvordan et nummer tager sin form i den kreative og legende indspilningsproces.

forum-horsens---studie-241

Høj kvalitet

Hvad oplever du under studieindspilningen?

Tallman Studio ligger i det gamle Ceres Bryggeri i hjertet af Aarhus. Studiet er bygget, så det fremhæver de unikke detaljer i lyden. Forenet med udstyr af høj kvalitet, dygtige medarbejdere og håndlavede akustiske elementer opnår indspilningen en overlegen lyd.

Indspilning i et studie lærer dig:
  • Hvordan et nummer bliver til
  • Om processen i studiet
  • Hvad det kræver at være studiemusiker
  • Om mulighederne for at mikse musik

Når vi er klar til det, går vi i løbet af foråret i studiet og indspiller vores numre. Du lærer om processen i studiet, og hvad det kræver at være studiemusiker.

Det er en fest

Hvorfor skal du glæde dig?

Det er en fest at indspille musik i et professionelt studie. Du får en sjælden mulighed for at prøve kræfter med indspilning i et professionelt miljø på højde med de studier, hvor de største internationale stjerner indspiller deres musik.

Under indspilning i studiet:
  • udvikler du din forståelse for det at være studiemusiker
  • lærer du at performe, når det gælder
  • forbedrer du dig som musiker
  • griner, sveder og græder vi sammen i et intenst fælleskab
Kompetente og professionelle undervisere

Møder du i faget

Med mere end 10 års erfaring som professionel musikproducer har Anders Ruby en dybdegående teknisk indsigt i musikproduktion. Anders Ruby har selv spillet på næsten alle tænkelige instrumenter både som session-musiker og på scenen. I sin karriere som musikproducer han har arbejdet med musikgenrer lige fra moderne rockmusik til minimalistisk electronica, blød og skrøbelig pop og hardcore metal.