Vil du udtrykke dig gennem musikken

Musik på Vesterlund Efterskole

Elsker du at skabe magiske øjeblikke gennem musik? Vil du lære, hvordan du tryllebinder dit publikum med fede guitarsoloer og mærke suset, når du sammen med dit band står på scenen foran et stort og tiljublende publikum?

Hvad enten du er nybegynder eller en garvet musiker, er musik på Vesterlund Efterskole for dig. Vores professionelle undervisere er klar til at udvikle dit talent, hvad enten du synger eller spiller et instrument. To toptunede musiklokaler med professionelt udstyr giver dig alle muligheder for at udvikle dit musikalske talent sammen med dine musikvenner.

Vælg mellem fire musikvalgfag
  • Guitar
  • Klaver
  • Sammenspil

Den nye Hendrix?

Guitar

Drømmer du om at lære eller videreudvikle dine færdigheder på guitar, så har du muligheden her på Vesterlund Efterskole. Måske har du aldrig haft en guitar i hånden før, eller måske har du allerede din egen. Uanset niveau kan du vælge valgfaget guitar og lære at spille rock’n’roll, blues, pop eller rock eller alt derimellem. Hvad enten du spiller klassisk spansk, halvakustisk eller elguitar, giver vi dig muligheder for at udvikle dit guitarspil. Vores helt egen sangskriver og guitarist William Wester, står klar til at rådgive og vise dig guitarspillets mange muligheder.

Mestre klaverets facetter

Klaver

Ønsker du at spille til fællessang, eller udvikle dine musikalske evner på klaver, så er valgfaget klaver noget for dig. I valgfaget klaver lærer du at spille både klassisk klaver og rytmisk klaver. Hvad enten du er nybegynder eller øvet, tilpasses undervisningen til dit niveau. Vores pianist og musiklærer Markus står klar til at hjælpe og dygtiggøre dig i vores splinternye keylab, som indeholder 8 elektroniske keyboards, der kun venter på dig.

Englene synger

Sanger og solist

Synger du, så taget løfter sig og publikum taber sokkerne? Får du sommerfugle i maven, når du står på scenen? I Solosang lærer du at synge og lægge kraft i stemmen. Du rammer de høje toner og synger de fedeste hits for fuld hammer.

Hvem har ikke drømt om at blive forsanger i et band? Solosang er for dig, der gerne vil være sanger. Du træner stemmen sammen med os. Dine skrål bliver til englesang, og din performance giver publikum gåsehud. I valgfaget lærer du at synge og bruge stemmen, så du får mest muligt ud af den. Som nybegynder behøver du ikke at være fantastisk til at synge – for det bliver du.

Samarbejde og timing

Sammenspil

Synes du, det er fedt at fyre den af sammen med dit efterskoleband? I sammenspil spiller vi de fedeste toner af både aktuelle kunstnere og de gamle klassikere. Om du er en garvet musiker eller du aldrig har spillet musik med andre, betyder det ingenting. Det eneste vi i valgfaget sammenspil forventer af dig er, at du brænder for musikken og elsker at spille sammen med andre.

I efteråret øver vi op til det første store fællesprojekt i form af skolens musikshow. Her kommer du til at spille en afgørende rolle i musikkens udtryk i en enorm produktion bestående af lyd, lys, scenografi, dans, kor og masser af energi foran hundredvis af mennesker.

Herudover vil du i foråret skulle optræde på Bråskovgård Musikfestival og Vesterlund Efterskoles egen festival, Open Air, hvor vi inviterer forældre og søskende til en hyggelig eftermiddag i musikken tegn.

Kompetente undervisere

Dem møder du i faget

Vores musiklærere er alle topprofessionelle musikere. De elsker at fyre de fedeste riffs af på scenen eller imponere publikum med de sprødeste toner. Du vil opleve deres dedikerede undervisning, når I sammen udvikler dit musikalske talent og performance på musikscenen.

Book en tid og læg vejen forbi

Vi glæder os til at vise dig og dine forældre rundt på skolen, hvor du kan møde vores elever, se faciliteterne og få en snak med vores forstander.

Vesterlundvej 33 / 7323 Give / Tel: 75 73 61 11 / kontor@vesterlund-efterskole.dk