Nyheder

Dato: 19/11/2018
Forfatter: Mathilde Egsgaard

Mandag i musikugen

I dag er det 2. dag i musikugen, som er godt i gang. I morges var morgenmaden rykkede en time, da vi havde brug for al den energi vi kunne samle i løbet af natten. I formiddags øvede vi storekor, hvor vi gennemgik en masse sange for at få de forskellige stemmer på plads. Resten af dagen er blevet brugt i værksteder såsom, foto video, band, kulisser, kostumer, danse osv.

Alle er super godt i gang, og godt med. Vi var rundt og snakke med lidt forskellige, for at høre, hvordan det hele står til. Vi snakkede bl.a. med nogle piger fra rekvisitgruppen. De havde lavet en brainstorm fra morgene, og fordelt opgaverne i mindre grupper for at nå det hele. Pigerne vi snakkede med, var godt i gang, og arbejdede på pynten til foyer, de manglede stadig en del, men ikke mere end de ikke kan nå.

Inde ved kostumerne snakkede vi med Michelle Egegaard, som bl.a. fortalte at alle kostumer til solisterne snart var færdige, og at de var rigtig godt med.

Bandet spiller uafbrudt. De gør alt for at blive klar, og øver de sidste småjusteringer. De forskellige solister og lillekor kommer skiftende for at øve deres sang.

Vi fik et interview med en af solisterne, Josephine Kristensen, som skal synge ”Diamonds” af Rihanna. ”Jeg glæder mig, men jeg tror der er høje forventninger til sangen, da alle kender sangen og ved, hvordan den bliver sunget. Det er jo Rihanna.”  Vi spurgte også ind til, hvordan hun havde det med at synge foran så mange mennesker. ”Jeg frygtede mest at skulle synge foran jer, elever. Men det har jeg overvundet nu. Og da jeg ikke kender publikum, tror jeg ikke det bliver så slemt.”

Vi glæder os alle sammen til at det går løs.