Nyheder

Dato: 03/11/2016
Forfatter: Michael Kang

img_6554

KLAR TIL FINALEN !!!

Tirsdag d. 1 november var Vesterlunds 2 fodboldhold afsted igen. Sultne og oplagte efter mere sejr. Første kamp i gruppespillet var allerede vundet og en sejr i dag kunne sende begge videre i finalen.

Pigerne startede langsomt, men sikkert. Boldene blev fordelt flot rundt på hele banen og roen var til at mærke, også i pressede situationer. På kort tid faldt der bomber. 1-0. Så 2-0. Og efter et hattrick af Nadja ender kampen 5-0. Flot! Ingen slinger i valsen hos pigerne, der på trods af en storsejr ikke var helt tilfredse med egen præstation.

img_6560

img_6626

Drengene startede som lyn og torden på en bane, hvor blæsten blev en større faktor end forventet. På trods af en 1. halvleg med meget modvind, blev det alligevel en føring på 2-0. En meget disciplineret og velspillet start og finalepladsen var derfor i tankerne. Om det var vinden eller at tankerne var et andet sted der satte modstanderholdet i gang vides ikke. Koncentrationen faldt og pludselig var scoren 2-2. Inden kampstart havde vi regnet os frem til, at ved et uafgjort resultat ville kampen skulle afgøres i straffespark. Det var spændende.

Utallige chancer blev kreeret på flot vis. Soloture, 1-2 spil og lækre stikninger. Men afslutningerne var bare for dårlige. Heldigvis havde Vesterlunds drenge heldet til sidst og fik scoret det afgørende mål og vandt kampen 3-2.

Nu venter finalen for begge hold i december og forberedelserne er allerede begyndt. Kom så Vesterlund!! Okaaaaay.