Dato: 28/05/2019
Forfatter: Anne Nyhus

Jubilardag

Lørdag den 25. maj have vi besøg af ca. 350 jubilarer. En dag med så stor snakkelyst, at det er mere  end svært at få ørenlyd. Men sådan skal det være ved glædelige gensyn.

Efter velkomst i opvisningshallen viste eleverne dele af deres opvisning samt nogle rytmiske serier fra de netop veloverståede konkurrencer i Grand Prix  og TeamGym.

Herefter var jubilarerne samlet med deres egen årgang til kaffe og mere snak og udveksling af minder.

Ved indgangen mødte jeg to flotte fyre, som var 70 årsjubilarer. Det var første gang, de var tilbage på Vesterlund i 70 år. De mente, at meget var forandret 🙂

Edel Bloch elev sommeren 1944 fortalte om sin tid i Vesterlund, og om hvordan opholdet har haft livslang betydning for hende. Edel er en frisk og nydelig dame, som passer sin morgengymnastik hver dag. Golf lagde hun på hylden som 80 årig, til gengæld går hun fortsat til mange klassiske koncerter. Edel er sikker på, at det er de værdier hun mødte i Vesterlund, der har inspireret hende til at holde sig i gang både mentalt og fysisk.

I en fyldt foredragssalen sang William og Markus fra Højskolesangbogen. Dejligt at opleve at deltagerne var en skøn blanding af unge, ældre og aldrende.

Mange valgte også at få en rundvisning af eleverne. Vi sluttede på plænen med pølser og sodavand.

Tak til alle for en dejlig dag 🙂