Dato: 15/09/2020
Forfatter: Kirsten Sandal

Elevholdet 20/21

Introtur til Lyngsbo

Fra mandag den 31. august til torsdag den 3. september var vi på introtur til Lyngsbo. Med cykelhjelm, vest og en djævlens masse kilometer foran os på cykel, drog vi således afsted i samlet flok.

”Turen derned var hård, men god, da man fik mulighed for at presse sig selv, lige meget om man havde cyklet meget før eller næsten ingen ting, men selvom at det var hårdt, fik man snakket med de mennesker man cyklede forbi eller ved siden af på turen, og fik skabt nye bekendtskaber,” Mathilde Bang Nielsen, elev.

Mandag morgen begyndte med morgenmad og derefter begyndte alt at blive pakket. Først blev lastbilerne pakket med telte og soveposer. Derefter blev madpakkerne smurt og cyklerne fundet frem og turen på de 60 kilometer til Lyngsbo gik i gang.

Turen blev cyklet i venskabs-kontaktgrupper, for at blive rystet sammen.

Da vi ankom, blev cyklerne stillet pænt på plads, teltene stillet op og resten af aftenen blev brugt på lejrbål samvær.

Om tirsdagen stod formiddagen på stjerneløb, hvor man skulle spise bananer med fødderne, skyde vingummibamser ud af næsen og bygge sandslotte og meget mere. Tirsdag eftermiddag var der forskellige aktiviteter som bl.a. kajaktur for dem der havde lyst, badning, beachvolley med musik og god stemning. -Og selvfølgelig sluttede vi aftenen af med lejrbål og bålsang.

Om onsdagen gik turen til Fredericia for den ene halvdel af skolen, hvor vi hørte om Fredericia bys historie. Imens var den anden halvdel cyklet over den gamle Lillebæltsbro, over til Middelfart, hvor vi også tog et hurtigt smut forbi Hindsgavl slot, før vi spiste is. Efter frokost byttede vi.

Jeg syntes at turene til Middelfart og Fredericia var helt vildt gode, da grupperne var tilfældigt opdelt og man kom derfor til at snakke med nogen, man ikke havde snakket så meget med førhen. Da vi kom hjem fra henholdsvis Middelfart og Fredericia var der glidebane, badning og kajaktur.

Den sidste aften blev sluttet af med lejrbål og sang til den helt store guldmedalje. For mig var lejrbålene om aftenen noget af det bedste, da man virkelig fik en helt speciel følelse af fællesskab og sammenhold, som man kun kan opleve på en efterskole.

Hjemturen føltes hurtigere end turen derned, da man var fyldt op af god energi, ny oplevelser og en helt speciel følelse af sammenhold. Der var dog alligevel tid til et lille velfortjent stop på McDonalds.

Alt i alt har det været en helt vildt god tur med en masse nye oplevelser, god energi og sammenhold.