Helt i front

Konkurrencer

På Vesterlund Efterskole har vi efterhånden stor tradition for at deltage i forskellige konkurrencer inden for gymnastik. Det kan være alt fra individuelle konkurrencer som Spring Cup og Holstebro Cup til holdpræstationer ved både DM i Power tumbling, TeamGym og Grand Prix.

Grandprix---9Q5A4359

en højere enhed

EFTERSKOLE DM I GRAND PRIX

Grand Prix er et nyere rytmisk linjefag på Vesterlund Efterskole. I Grand Prix har du mulighed for at stille op til Efterskole DM i både 1. og 2. række. Holdene består af 6 – 10 piger. Vi har kun deltaget i denne konkurrence to gange, men med gode succesoplevelser.

I 2. række stiller man op i en såkaldt ”fri serie”, mens man i 1. række kan deltage i både en fri serie og en serie med håndredskab (håndredskabet er fællesbestemt for alle deltagende hold). Foruden træningerne og konkurrencedagen vil der være en masse pige-hygge, når dragterne skal laves.

Vi deltager glædeligt ved Efterskole DM i Grand Prix igen.

Med sammenhold kommer vi længst

Teamgym

Lige så længe DM for efterskoler i TeamGym har eksisteret, har Vesterlund Efterskole deltaget. Det er en super fed måde at gå til konkurrence på, da man som gymnast, skal kunne favne bredt.

I TeamGym deltager du på et hold bestående af 6 – 12 elever. Sammen skal I konkurrere mod andre efterskoler i disciplinerne rytmisk serie, spring på fiberbane og spring på trampet. Hver disciplin får en selvstændig karakter, som lægges sammen med de øvrige discipliner. Dette giver en samlet karakter og endelig placering.

Som optakt til Efterskole DM i Teamgym afholder vi VE CUP. Det er en konkurrence, hvor du får lov til at prøve konkurrenceformen, inden det gælder. Det vil være andre inviterede hold samt dommere. Vi kalder også denne dag for testkonkurrence. Det vil sige, at du som Teamgym’er får to konkurrencer i løbet af året.

Efterskole DM er den fedeste dag og kammeraterne fra skolen plejer at heppe ude fra tilskuerpladserne!

Hold tungen lige i munden

Power tumbling

Er du tumbler, eller har du lyst til at deltage i tumbling-konkurrencer, har Vesterlund Efterskole også her stor tradition for at deltage.

Flere gange i løbet af året får du som elev på tumblinglinjen mulighed for at deltage i nationale konkurrencer rundt om i landet. Konkurrenceformen er både individuel og for hold.

Du deltager på dit eget niveau, dvs. mod andre tumblere på dit niveau. Det gør konkurrencen utrolig spændende. Det er en fed måde at konkurrere!

gymnastik

Vi ses i silkeborg

Spring Cup

Som elev på Vesterlund Efterskole, får et mulighed for at deltage i Spring Cup. Det er en individuel konkurrence, der afvikles i Silkeborg.

Når man stiller op til Spring Cup, skal du udføre to forskellige springkombinationer, hvilket vurderes og pointgives. Vi tilbyder, at du både kan stille op på fiberbane og/eller trampet. De ti bedste i hver række går videre til finalen. Konkurrencen ligger altid første weekend i december.