Dato: 20/12/2018
Forfatter: Malene Ringgaard

Glædelig jul og godt nytår

Julen står for døren. Kalenderen skriver december, så vi må se at komme i julestemning i en fart. Eleverne burde allerede være godt på vej. I fredags var der julearrangement og søndag aften bød køkkenet på julemiddag. Efterfølgende inviterede Ole Kirk traditionen tro til bankospil. End ikke de sidste tre hverdage før juleferien har været helt normale. Mandag blev der orienteret om nye værelser med efterfølgende gang-julehygge og en tur langs memory lane, tirsdag skulle der gøres klar til forældrearrangementet med opvisningstræning og endelig blev det sidste dag før juleferien. Julegudstjeneste, julehygge på stamhold og jule-forældre-arrangement med afsløring og en lille forvisning af årets gymnastikopvisning var dagens indhold. Sidstnævnte var til stor spænding for eleverne. Det er så svært at holde noget så spændende hemmeligt, så det var en forløsning for mange, da de endelig måtte tale med forældrene om indholdet af de mange træningsweekender.

2019

Fem måneder er gået og vi kan alle holde en velfortjent juleferie. I det nye år venter der nye spændende udfordringer og begivenheder. Nye værelser, udlandstur til enten Østrig eller Rom, opvisninger, friluftstur til Norge, Jelling festival, DM i både grand prix, TeamGym og Tumbling, mundtlig og skriftlige prøve og musikfestival er blot et lille udsnit af det vi har i vente.

Et nyt spændende halvt år venter. Vi glæder os til at tage fat igen onsdag den 2. januar. Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle.