Dato: 02/04/2019
Forfatter: (elev) Anne-Sofie Kretzchemer og Rasmus Frey

Forårsopvisning på Vesterlund!

Søndag d. 24. marts fik vi en masse gæster i huset til den årlige forårsopvisning, hvor Basisleder hold 1 var tovholdere. Der var blevet sammensat et rigtig lækkert program med et bredt udvalg af forskellig gymnastik.
Som traditionen tro starter Vesterlund altid med at åbne stævnet med deres opvisning, men sådan var det ikke i år, da vores gæster fra Grønland så gerne ville se elevholdet, at de fik lov til at starte.

I løbet af eftermiddagen blev der vist en masse flotte spring, samt masser af flotte gymnastikdragter.

På gulvet blev der både set forskellige lokalhold, juniorhold, noget tumbling, gran prix, og endda acro. Det var især også fedt, da der af den grund kom mange forskelige gæster på publikumspladserne. I pauserne mellem redskabsskiftene blev der lavet håndstandskonkurrence og andre små indslag, og vores kære bod var i den grad populær! Der var godt vejr i Vesterlund, og skolen summede af liv. Det var virkelig en god dag med mange smil, og glade mennesker. Vi takker for en rigtig god forårsopvisning, og vi håber at se ligeså mange næste år.