Nyheder

Dato: 12/03/2017
Forfatter: (elev) Anne Mølgaard Andersen

PRO25321

FØRSTE OPVISNINGSWEEKEND

Fredag d. 3 marts, var starten på en lang, hård og spændingsfyld weekend. Der var morgenmad klokken 8.00 og derefter startede vores sidste træningsdag efter en hård, men fantastisk gymnastikuge. Vi havde i ugens løb arbejdet med opvisningen og fået alle små detaljer på plads, så vi var helt klar til fredag aften, hvor vi havde generalprøve for vores familier.

Lørdag startede det, vi alle havde ventet på, nemlig opvisningsperioden! Første opvisning var i Blåvandshuk, hvorefter busserne kørte os videre til DGI-huset i Vejle. Søndag tog vi et smut til Svendborg og Kalundborg, hvor vi blev modtaget med åbne munde og rørte tilskuere. En fantastisk oplevelse!

PRO24560

PRO24698

Vi var alle sammen helt vildt spændte på, hvordan det hele skulle forløbe og om vi nu kunne huske, hvad vi skulle. Men så snart vi gik i gang med opvarmning, kunne man virkelig mærke at det begyndte at krible i maven. Efter opvarmningen delte vi os op i drenge og piger og lavede hver vores kampråb. Og så til sidst vores fælles. Det var tydeligt at mærke, at folk omkring dig var klar til at fyrre den max af!

Følelsen af at stå der på gulvet og vide, at det os der er på – at det er os der er midtpunkt, det er helt ubeskrivelig. Når man står der og kigger op på alle de forventningsfulde tilskuere, glemmer man et øjeblik alt. Når man står der på gulvet, er der intet der hedder social status. Vi er sammen om det her, vi er et hold og vi står sammen om det, vi leverer og laver. Det er så ubeskriveligt fedt endelig at tage vesterlundtrøjen på, og gå ud som et hold og løfte alle redskaberne SAMMEN! For sammenhold giver et helt specielt sus i maven og det sus har vi alle sammen følt, når vi har stået ude på det opvisningsgulvet.

For lige meget hvor i landet vi står, så står vi sammen.