Nyheder

Dato: 10/10/2017
Forfatter: (elev) Laura Brogaard Jensen

Sprudlende humør og lækkert gåpåmod

Feminin pigedag i festhumør

For vores vedkommende blev dagen skudt i gang med et sprudlende humør og lækkert gåpåmod. Kl. 08:00 stod vi alle 120 morgenfriske ”damer” parate i feminine nuancer og Pippi Langstrømpe rottehaler. Vores indre ”Power Girl” fik frit spil i smækre dansesekvenser, skarpe poseringer og spankulerende catwalks, efterfulgt af en svedig omgang battle med præg af sammenhold og kampgejst. For at sætte et prik over i’et afrundede vi den aktive morgen med velduftende cupcakes dekoreret med lækker lyserød frosting.

Endnu iført vores feminine klunser cyklede vi i retning mod Thyregod svømmehal, hvor vi fik smag for en ægte gang wellness. Vores søde lærere havde anrettet det til vores store nydelse med tændte stearinlys, dæmpet lysstyrke og velsmagende forfriskninger, som tilsammen skabte en atmosfære fyldt med godt humør. Vi blev plejet fra top til tå med body scrub, bodylotion og ansigtscreme inden vi vendte snuden hjemad mod Vesterlund.

Den hyggelige pigedag blev fuldendt i top service med en yderst delikat frokost, der havde karakter af det mexicanske køkken. Det var til alles fornøjelse at spise tacos og nachos og drikke fornemme velkomstdrinks i den pyntede spisesal med balloner, blomstrede dækkeservietter og stearinlys.

Jeg tror ikke, jeg er ene om at kunne konkludere dette for værende en succesfuld dag, der har forstærket vores nære forhold til hinanden. Kort og kontant – en girly dag med uvurderlig engagement, optimisme og initiativ.