Dato: 11/01/2019
Forfatter: Malene Ringgaard

Et yderst velbesøgt åbent hus

Med pandekager over bål, fart og spring i centret, badminton i hallen, bassen skruet op på max og sved på panden i fitness, sang og madlavning i hjemkundskab, blev der budt velkommen til dette års efterskolernes aften.

Med smil på læberne, viste eleverne stolte deres skole og hverdag frem. Dagens rutiner, fag og mange gøremål blev forklaret. ”Det vigtigste for mig er fællesskabet” forklarer Mads Warming-Hansen, da han viser en familie rundt på skolen.

Kristine Borup og hendes mor var også til dagens åbent hus. Kristine blev allerede skrevet op i 7. klasse, besøget skulle således afgøre, om Vesterlund stadig var noget for hende. ”Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har dog en skade i mit knæ lige nu, men min ’fys’ har lovet mig, at jeg er klar til efterskole i august” fortæller Kristine smilende.

Også en gymnastikdreng fra Silkeborg var meget overbevist om, at Vesterlund Efterskole skal være hans hjem for et år. ”Jeg er både tumbler og TeamGym-gymnast, så Vesterlund er helt sikkert mig” fastslår han.

Ligeledes var der stor interesse for friluftslivs mange tilbud, for ikke at tale om musikken på Vesterlund. ”Hvis min datter kan lære at spille klaver sådan, så skriver jeg under med det samme” erklærede en mor, idet hun passerede foredragssalen, hvor musiklærerne spillede op til fællessang.

Det må siges at være en yderst vellykket aften. Vi har endnu engang haft rekord mange besøg. En stor tak skal lyde til alle vores fantastiske elever for deres engagement og venlighed.