Dato: 20/12/2019
Forfatter: Esben Dan

Basislederhold 4 inviterer til

drenge påskecamp 2020

Så er der åbent for tilmelding til vores drenge påskecamp den 7. til 8. april 2020. Henvender sig til drenge i 4. til 6. klasse.

Hvis du kan nikke “ JA” til følgende ting, så tilmeld dig.

Er du:

• Dreng og går i 4. til 6. klasse
  • Vild med boldspil, friluftsliv og spring
  • Energisk og parat til at brænde en masse krudt af i vores springcenter, friluftspladsen eller i idrætshallen
  • Legesyg og vil skabe nye relationer
  • Klar på vilde udfordringer
  • Indstillet på et døgn på efterskole, og klar på at hygge med nogle af efterskolens elever

Der er begrænsede antal pladser, så skynd dig og tag dine bedste kammerater under armen, og få et super fedt døgn på Vesterlund Efterskole.

Prisen for deltagelse er 200 kr,- inkl. en nice t-shirt, kost og logi.

Campen starter tirsdag d. 7 april kl. 9.30, og slutter onsdag d. 8 april kl 15.00.

Tilmeldingsfrist er d. 1 marts 2020.

TILMELD JER HER

Herefter indbetales deltagergebyret på følgende kontonummer: 0758 – 3230134110 eller på

MobilePay: 36049. Skriv ”Påskecamp – det fulde deltagernavn” ved overførslen.

Vi gør opmærksom på, at tilmeldelsen først er gyldig, når pengene er registreret, samtidig med at man har udfyldt ovenstående tilmelding via linket.

Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte skolen:

CD@vesterlund-efterskole.dk

Vi glæder os til at se dig/jer til et fedt døgn på Vesterlund Drenge Påskecamp 2020.