Dato: 14/11/2018
Forfatter: Anders Sandbæk karlsen og Lasse Borgquist

Besøg fra Jelling lærerseminarium

Vi er 23 år og studerer til lærer på vores 3. år fra Jelling Lærerseminarium. Vi har begge færdiggjort matematik og studerer nu musik og starter på engelsk og samfundsfag til januar. Det er en kanon oplevelse at prøve sine kræfter af på en efterskole, da det er vores oplevelse, at man kommer meget tættere på sine elever og man ser dem i sammenhænge udover det faglige. Det giver os utrolig meget motivation til at undervise, når elevers udvikling fremstår så klart, som det gør på en efterskole. Læreren har været gode til at tage imod os og viser os stor tillid til at varetage essentielle opgaver (især ifm. musik-opsætningen i uge 47), hvor vi, i den sammenhæng, skal stå for solosang- og korundervisning i ugerne op til samt assisterer i sammenspils-timerne. Derudover får vi æren af at overtage musiske valgfag som Musicology og Klaver-undervisning.

Vi glæder os til at være med på efterskolen de næste uger indtil uge 48!