Nyheder

Dato: 03/12/2018
Forfatter: (elev) Louise E. O. Olesen

d. 29/11 2018

Badminton stævne på Brøruphus Efterskole

Kampgejsten var høj da Vesterlunds badmintonhold torsdag morgen kl: 7:30 tog til badmintonstævne på Brøruphus efterskole.

Vi stillede i år ét hold i b-rækken og 3 hold i c-rækken. I alt 6 efterskoler tiltog i stævnet. Vi havde kampe fra morgenstunden helt ind til kl 16. Hele dagen blev der spillet intenst og seriøst på alle de 10 baner. C-rækkens hold 2 og 3 røg hurtigt ud, hvorimod hold 1 i både b -og c-rækken kæmpede bravt og måtte lidt et smertefuldt nederlag i semifinalen. C-holdet kæmpede sig til 3-3 i holdkampen og forcerede derfor en afgørelse i et ”golden set” hvor de manglede den sidste skarphed for at sikre finalepladsen. Der var god opbakning fra de resterende hold hvor vi selvfølgelig alle sammen håbede på, at de ville vinde.

Der var også mange gode kampe mellem de andre efterskoler. Især holdene i A-rækken viste god kvalitet og måtte også høste flere applauser og positive bemærkninger fra de mange tilskuere.

Årets badmintonstævne er slut og der er helt sikkert plads til forbedring. Så det er tilbage til træningshallen. Tak for et godt afviklet stævne til Brøruphus og tak for kampen til alle holdene.