Dato: 24/08/2020
Forfatter: Esben Dan

Lørdag d. 26. september 2020

Aflysning af jubilardag

Kære alle tidligere elever og jubilarer!
Det er med beklagelse og ærgelse at vi på din gamle efterskole – Vesterlund Efterskole – desværre må aflyse dette års jubilardag!

Vi kan og vil ikke forsvare at byde så mange mennesker indenfor med den udvikling der er vedr. corona lige nu. Vi har som det jo er alle bekendt forsøgt at rykke dagen til slut september, men med planlægning, kalenderlogistik og 200 elever i huset, bliver jubilardagen desværre ikke til noget i 2020.

Vi kender ikke rammen for afviklingen i 2021, men vil love jer, at vi markerer jer der sammen med de andre jubilarer.

Skolen fylder 100 år.
Som det måske er jer alle bekendt, så fylder skolen 100 år d. 29. januar. Vi har ikke planlagt noget fast endnu for denne dag, men hold øje med vores sociale medier, hvor vi vil orientere om det videre. Corona kan måske igen blive en fjende. Vi må se!

Alt det bedste til jer alle og stort tillykke med jeres jubilæum på Vesterlund Efterskole!

De bedste hilsner,

Os alle på Vesterlund Efterskole /

Søren Haubjerg
Forstander (ham den nye!)