Nyheder

Dato: 18/09/2020
Forfatter: Amalie Saaby og Jeppe Grønkær

Solospring i faldskærm

Adrenalin, nervøsitet og faldskærmsspring

I sidste weekend var vi en gruppe elever, der tog et faldskærmscertifikat. Vi Synes, det var en MEGA vild oplevelse at springe i faldskærm og meget grænseoverskridende.

Om aftenen overnattede vi i faldskærmsklubben, hvilket var virkelig hyggeligt.

Først fik vi undervisning i, hvordan man springer faldskærm. Det er vores egen musiklærer William Wester, som også underviser i faldskærm. Da vi havde lært det, som vi skulle gøre, når vi skulle springe ud af flyet, var det bare at vente til vinden var lav nok, så vi kunne komme i luften.

Ventetiden var ret så slem, fordi man gik bare og havde nerver på. Man blev lidt mere rolig af at se de andre springe først, for så vidste man, at det nok skulle gå.

Da vi var på vej op i flyveren, var vi virkelig spændte og nervøse, men da vi gav slip og faldt de 3-5 meters frit fald og var i luften, var det ikke så slemt alligevel.

Efterfølgende var vi virkelig glade for, at vi havde gjort det. Havde man nu ikke sprunget, ville man helt sikkert have fortrudt det, for det var virkelig en fed oplevelse. Vi vil i hvert fald anbefale det, hvis man får muligheden.