Dato: 31/08/2020
Forfatter:

Efterskolernes dag 2020

Velkommen til efterskolernes dag på Vesterlund Efterskole.

Vi har i år valgt at byde velkommen til efterskolernes dag virtuelt. Vores kerneopgave er at holde efterskole for de elever vi har i huset. Vi ønsker, at de skal have så meget ud af efterskoleåret, som vi overhovedet kan give dem. Det betyder, at vi i år ikke tør åbne dørene for åbent hus grundet Covid-19.

Siden her er en virtuel ’Efterskolernes dag’. Her kan du både få en rundvisning på skolen, høre om vores dagligdag, undervisning, profil-, linje- og valgfag. Du kan ydermere booke en tid til vores informationsaftner, hvor du og din familie kan komme til Vesterlund og få en rigtig rundvisning, dog under visse retningslinjer, samt møde forstanderen og høre ham fortælle om skolen.

Der vil også være tidspunkter, hvor der vil være mulighed for livechat med elever, lærere og administrationen. Her kan du stille alle de spørgsmål, som du finder relevante. Du er også altid velkommen til at ringe til skolen og tale med os.

Velkommen til en Vesterlund Efterskoles åbent hus 2020 🙂

Besøg os virtuelt på http://efterskolernesdag2020.dk/