Dato: 13/06/2017
Forfatter: Vesterlund Efterskole

Turen går til USA

Woodward

Skoleåret nærmer sig sin afslutning og man skulle tro eleverne er ”færdige med Vesterlund.” Men for 16 nuværende Vesterlund elever er det langt fra slut. De 16 elever skal nemlig over Atlanten og besøge USA’s største gymnastik camp. Vores fantastiske samarbejde med Woodward Gymnastic Camp udmønter sig for tredje år i streg ved vores besøg.

Opholdet er en blanding af træning, kursusforløb i spring, daglige gøremål på campen og opleve det fantastiske ved en amerikansk gymnastik camp. Når vi har givet den fuld gas 9 dage på Campen slutte vi af med tre dage i New York.

Når de 16 elever igen lander på dansk jord skal de alle være en del af vores eget fede camp forløb med Xtreme Spring Camp.

Vi glæder os endnu en gang til at skulle besøge Woodward, New York, USA og afholde Xtreme spring Camp.