Dato: 16/08/2016
Forfatter: Malene Ringgaard

thumb54

Første weekend 2016/2017

Vi er simpelthen så heldige

Så er weekenden gået, og vi føler os simpelthen så heldige. 150 elever valgte nemlig at blive på skolen i weekenden. Vi ser det som et tegn på, at eleverne er glade for at være her, og at de gerne vil hinanden og fællesskabet. Som en af eleverne sagde; ”fællesskabet fødes jo først, når jeg bliver til os”.

Fredag aften var der forskellige aktiviteter på skolen. Der blev dog også tid til hygge og afslapning, så eleverne kunne lade batterierne op til lørdagens program.

IMG_5500

IMG_5537

Lørdag efter morgenmad, var der nemlig oplæg med Kurt Lundsfryd. For de der ikke ved det, er det nemlig i den smukke natur omkring Vesterlund, at Gudenåen og Skjernåen udspringer. Så efter en gennemgang af istiden og kildernes opstandelse, tog alle hjelm og vest på og cyklede til udspringene. Det skal også siges, at Danmarks første badeland var opført her og at ruinerne stadig er at finde. Så med Kurt i spidsen, kunne vi vandre af sted i den smukke natur og lade os berige af naturens mystik og rigdom. Desuden var der rig muglighed for ”walk and talk”.

Hen på eftermiddagen var vi atter tilbage på skolen. Men på trods af træthed, var dagens program bestemt ikke slut endnu. Eftermiddagens timer blev brugt på en høvdingeboldturnering, der med sikker sejr blev vundet af Team Bananer I Pyjamas.

Lørdag aften gik med spil, afslapning, hygge, OL-håndbold og speed dating.

Søndag var mere rolig. Der blev udbudt drengespring og pigespring i hallen. Senere på dagen var der mulighed for både badminton og styrketræning og om aftenen var der fodboldturnering i hallen. Så efter en dag med fysisk aktivitet, var det tid til at se andre udfolde sig aktivt. De olympiske lege blev vist på projektoren i foredragssalen. Oliver havde lavet et ark, hvori eleverne fik lov til at oddse på hvem der vandt. Efterfølgende regnede han ud, hvem der fik flest point til stor spænding og morskab for eleverne.

Alt i alt var det en skøn weekend med aktive elever.

IMG_5571