Dato: 30/08/2017
Forfatter: Vesterlund Efterskole

På tur

Vi har det godt..

Det er tirsdag og eleverne stod i dag op til et strålende vejr, med en udsigt udover Lillebælt og med summen fra bilerne på motorvejen. I går skulle eleverne ud på den frygtede 65 kilometer lange cykeltur fra Vesterlund til Lyngsbolejren i Fredericia. Da alle var velankommet hen på eftermiddagen, var alle enige om, at selvom det havde været en hård tur, så var det, det hele værd.

Med godt humør og med solen der skinnede blev der sat telte op og hygget på græsset med fodbold, svævebane og hoppepude.

Aftenen blev afsluttet med en gåtur, underholdning fra lærerene og bålsang fra William og Nikolaj.

I dag står på den store FUT-gruppe dyst, hvor FUT-grupperne kæmper mod hinanden i forskellige discipliner. Det bliver spændende og se hvem der vinder…

Forsættelse følger