En skole i særklasse

Om Vesterlund Efterskole

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt, fagligt og sportsligt i et fantastisk inspirende og intenst efterskolemiljø. Er du klar til at få venner for livet og udvikle dig med raketfart i et samspil med de mest dedikerede, engagerede og rareste lærere, du nogensinde har mødt?

På Vesterlund Efterskole oplever du høj faglighed, et spændende undervisningsmiljø, en aktiv hverdag og en venlig atmosfære med plads til humor. Et stærkt fælleskab og det sociale liv på Vesterlund Efterskole er klar til favne dig og flytte dig som menneske.

intro

Oplevelser for livet

Hvorfor skal du vælge Vesterlund Efterskole?

Et år på Vesterlund Efterskole er sprængfyldt med oplevelser, udvikling, rejser, nye venner, hygge, fællesskab, faglighed, gymnastik, friluftsliv, musik og tusindvis af andre ting.

Du skal fx vælge Vesterlund Efterskole fordi:
  • Du får venner for livet
  • Du udvikler dig som menneske
  • Vi har høje forventninger til dig
  • Du kan fordybe dig og blive dygtig til gymnastik, musik eller friluftsliv
  • Du kan vælge mellem mange spændende valgfag
  • Du får Danmarks bedste lærere og trænere
Du udvikler dig fagligt og sportsligt

Vi har store forventninger til hinanden

Vesterlund Efterskole er en efterskole, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte elevs forudsætninger. Det gælder både i og uden for klasserummet. Vi har store forventninger til hinanden, og vi vil gå langt for at udvikle dig fagligt og sportsligt.

Vi benytter os af alsidige it-muligheder i undervisningen, og du vil møde moderne, veludbyggede faciliteter. Vores 2000 kvadratmeter store springcenter er et af Danmarks største og bedste med kameraer og fladskærme ved alle grave og springbaner.

Vi gør det kort

Skolens historie

Vesterlund Efterskole blev oprettet i 1921 af borgere i Vesterlund. Skolen har hele sin levetid været efterskole. I perioden fra 1937 til 2009 hed skolen Vesterlund Ungdomsskole.

Vi har plads til 190 elever fordelt på 9. og 10. klasse. Vesterlund Efterskole er røgfri skole. Vi er inspireret af Grundtvigs skoletanker.

dreng

Sidsel Böttcher, tidligere elev på Vesterlund Efterskole

Mit år på Vesterlund

Før jeg tog på efterskole, hørte jeg tusind gange, ”at efterskole er den bedste beslutning, jeg har taget i mit liv”. Jeg må indrømme, at jeg tænkte, ”nåhh ja, det er vel nok ret fedt, men er det virkeligt det bedste i hele verden?

Efter et år på Vesterlund Efterskole må jeg konstatere, at det er en voldsom underdrivelse. For det er den bedste beslutning ever. Et enkelt efterskoleår er alt for lidt. Hvis det stod til mig, skulle jeg gå på Vesterlund Efterskole resten af mit liv. Og så dog alligevel ikke. For det må faktisk gerne slutte, når det er allerbedst. For når det er allerbedst, er jeg sikker på, at der ikke kommer noget, der er endnu bedre.