Kostpolitik

I 2015 blev Vesterlund Efterskole et nøglehulscertificeret spisested. Det betyder, at der bliver sparet på sukker, salt og fedt – til gengæld får eleverne flere kostfibre i deres mad. Med nøglehulsmærket vil vi informere dem om sund kost, så det bliver en naturlig del af det, at tage ansvar for sit eget liv og helbred.

Her på skolen spiser vi en varieret, fedtfattig og ernæringsmæssig rigtig kost. Den er tilpasset vores målgruppe, som er unge mellem 14 og 18 år, der er fysisk meget aktive.

For at køkkenpersonalet kan tilbyde eleverne den bedste ernæring på skolen, indtages alle obligatoriske måltider i spisesalen. Køkkenet er bemandet med faguddannet personale, hvor der videre lægges vægt på deres mulighed for efteruddannelse.

Madplan uge 13

Dagens ret Tilbehør Dessert
Mandag Boller i karry med ris Gulerodssalat Frugt – Kiwi
Tirsdag Karbonader med kartofler Grønærter og rødbeder Frugt – appelsiner