Dato: 18/04/2016
Forfatter: Malene Ringgaard

Forum Horsens

VELKOMMEN TIL VESTERLUND EFTERSKOLE

I tirsdags gik det løs. Det store efterskolestævne  i Forum Horsens stod endelig for døren. En dag som alle har set frem til, lige siden de startede på skolen den 11. august 2015. I tirsdags, den 12 april, blev stævnet afviklet.

Kl. 07.15 blev de første elever vækket af vores kameramand Patrick Alessi og et ”ER I KLAR TIL FORUM HORSENS!!” – og selvom det om morgenen kan være hårdt at gå på efterskole og samtidig være teenager, kom der dog et smil og et ja frem.

Efter morgenmaden skulle de sidste detaljer sættes på plads til opvisningen. Samtidig var der også lidt plads til underholdning fra lærerne. Peter, Martin, Pernille og Lærke etablerede en kort danse/gymnastik-battle – hvem der vandt må stå i det uvisse, men sjovt var det bestemt.

Da opstillingerne var rettet til, springrækkefølgen stillet og generalprøven overstået, blev det endelig tid til den sidste peptalk.

Det bliver de hurtigste 30 minutter i jeres liv – bum, så er de gået” introducerer Lars, ”så husk at nyde dem”.

spring-1024x683

drenge-1024x683

For Andreas havde Forum Horsens en helt særlig betydning i år, Jeg kan nu fortælle jer, at I er mit sidste elevhold. Derfor bliver det også mit sidste Forum Horsens, så giv mig smil og en fed oplevelse”. ”Det er ogsåmit sidste år” erklærer Peter, ”jeg skal prøve nye veje, som jeg glæder mig sindssygt meget til. Men lad os sammen gå ind og fyre den af i dag det bliver fedt”.

For Martin bliver det heldigvis ikke sidste gang, til gengæld udtrykte han den kommende oplevelse således; Succes er ikke en destination, men en rejse. Man skal ikke stoppe når målet er nået, men rejse videre. Forum Horsens i dag, er ikke en destination, men stadig en rejse – så tag jeres kammerater og venner i hånden og rejs videre og selvfølgelig nyde den kæmpe store oplevelse det bliver, når I står på gulvet med så mange mennesker omkring jer.”

Lærke og Pernille har selv været elever på Vesterlund Efterskole. Hver især husker de tydeligt oplevelsen af at stå på gulvet til efterskolestævnet. ”Mærk suset i maven, husk at stoppe op og kig se op på de mange mennesker der alle sammen vil jer det allerbedstesiger Lærke, mens Pernille afslutter det er en fantastisk oplevelse og jeg glæder mig meget til at se jer på gulvet”.

Eftermiddagen kom og vi kørte af sted mod Forum. Efter en flot faneindmarch, gjorde de klar til opvisningen. Traditions tro gennemgik Lars opvisningen inden opvarmningen begyndte. De første tilskuere havde fundet vejen ind i opvarmningshallen, hvor de troligt sad og fulgte med. Kl. 16.40 skete det – ”VELKOMMEN TIL VESTERLUND EFTERSKOLE!!” Der var proppet med mennesker alle vegne og eleverne leverede endnu en helt fortryllende opvisning.

Piger super flot og boldserien har aldrig været bedresiger en rørt Lærke efter opvisningen, mens Anne tilføjer; I var alle sammen bare så dygtige og springere I stod jeres springI bare stod og stod og stodJeg giver McDonalds til alle!!!!Et sus gik gennem elevflokken, sagde hun virkelig det?? Og et brøl lød JAAAAA!!!!

Sådan endte en helt forrygende dag. Tak til de mange publikummer, der sammen gav eleverne en oplevelse for livet.

nyhed-3