Dato: 01/02/2017
Forfatter: (elev) Mie Malou Christensen og Solbjørg Ravn Vennegaard

PRO21307

VE-CUP 2017

Fredag d. 27. januar var dagen hvor Vesterlunds haller blev fyldt af spændte og energifyldte børn og voksne til det årlige VE-CUP. Vesterlunds seks TeamGym hold var også selv repræsenteret til testkonkurrencen. Hele engagementet løb af stablen omkring klokken 16.00, hvor de første TeamGym hold var i gang med prøvetid og opvarmning.

Som tiden gik strømmede det ind fra nær og fjern. Alt imens Stemningen og intensiteten steg i takt med timerne der gik. Gymnasterne konkurrerede skiftevis på trampet, bane og med rytmesekvenser. Store som små løb rundt og hyggede sig og bakkede hinanden op før, under og efter konkurrencerne. Det summede med mennesker, og lugten af sved og nybagte focaccia brød fyldte hallen fra gulv til loft. Nogle få små piger futtede rundt med deres Ipads, og tog billeder af skolens flotte pynt og hinanden. I hallen var der også gamle elever og andre trænere fra de forskellige foreninger, der havde travlt med at gøre deres gymnaster klar til konkurrence.

PRO20947

PRO20931

Det var fedt, at det hele forløb som planlagt, da vi selv, sammen med lederuddannelsesholdet, har stået for en stor del af planlæggelsen. En del af lederuddannelsen indebærer nemlig, at vi som hold planlægger og tilrettelægger et større engegement. Det er et krav, men også en god idé og læringsproces, at planlægge et engagement som dette, da vi lærer en masse om tilrettelæggelse, som er en vigtig del, af det at være træner. Alle på holdet fik nogle forskellige arbejdsopgaver tildelt, som vi individuelt i grupperne skulle planlægge i fællesskab.

Med hjælp fra lærerne og resten af elevholdet fik vi fredag eftermiddag, opsat dette projekt som eftersigne endte vellykket og uden for mange skader i blandt.