TeamFit

teamfit

Bedre form?

TeamFit

Kunne du tænke dig en alsidig fysik, der kan overkomme hvilken som helst udfordring, du møder? Vil du være en del af et fællesskab, hvor samarbejde og gejst gør en kæmpe forskel? Vil du have en sjov, spændende og anderledes træning hver gang?

mellem

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

I TeamFit vil du prøve, hvordan det er at kæmpe som et hold. Holdene vil være på 2 til 4 personer til hver træning, og holdene vil kæmpe om, hvilket hold der er mest “Fit”. Det handler ikke bare om at kæmpe så hårdt, man kan, men også at aftale på holdene, hvordan man taktisk går til opgaven foran sig. Holdene vil være forskellige hver time, ligesom træningen også vil være forskellig.

Det eneste, der er det samme hver træning, er den gejst, man bringer med sig. For det handler ikke kun om at vinde, men også at kunne gå fra træning med en følelse af samvær og fællesskab.

For dig der kan lide at kæmpe som et hold

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

Du skal vælge TeamFit, hvis du er fan af CrossFit, og dine idoler er personer som Rich Froning, Annie Horisdottir og Matt Fraser. Du skal også vælge TeamFit, hvis du elsker, at træningen er forskellig hver gang, og du hele tiden vil blive udfordret på områder, du måske ikke kendte til.

Sublime undervisere

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Mikael er læreren på TeamFit. Han er selv stor fan af CrossFit og glæder sig helt vildt til at komme igang med valgfaget TeamFit!