Personlig Træner

Personlig-traener

Vil du lære alt der er at vide om at træne andre?

Personlig træner

Ønsker du at tage en personlig træner uddannelse i fremtiden? Måske drømmer du om, at det skal blive din levevej en skønne dag?

I Personlig træner vil du lære om, hvordan man træner andre, og hvordan et program skal lægges, alt efter hvilke mål man har. Du vil blive undervist i kost, muskler, kosttilskud, nervesystemet, psykologi og øvelser mm. Du vil kort sagt blive klædt så godt på, du overhovedet kan, til at undervise andre i kost og træning.

mellem

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

I faget vil du prøve, hvordan det er at træne andre. Du vil primært opleve at træne de andre på holdet, men vi vil så vidt muligt forsøge at komme i kontakt med folk udefra og prøve at træne folk, vi ikke kender.
Timerne vil oftest starte med noget teori, og derefter vil vi prøve noget i praksis. Så timerne vil blive en blanding af stillesiddende arbejde, praksis og træning.

For dig der har lyst til at træne andre

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

Du skal vælge personlig træner, hvis du har lyst til at træne andre eller være i stand til at lægge programmer for dig selv. Du vil ikke kun blive i stand til at lave programmer for dem, der har lyst til at tabe sig, men også dem, der vil blive store og stærke eller spændstige og smidige.

Sublime undervisere

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Mikael har siden sine teenageår interesseret sig for kost og træning. Det har så siden bragt ham til at tage en uddannelse som coach og personlig træner i styrke og fitness. Han har selv brugt det ude i det virkelige liv,som et fritidsjob ved siden af sit studie. Mikael brænder for kost og træning, og det kan han helt sikkert også få dig til!