Handmade Nation

handmade-nation

Er du vild med håndlavede og unikke produkter?

Handmade Nation

Er du også vild med flotte sweatre, hæklede computer sleeves og filtede sutsko? Synes du også, at det er lækkert med produkter, der er håndlavet og unikke? Og kan du også godt lide at bruge dine hænder? I dette valgfag bliver der strikket, hæklet, broderet og filtet. Alt sammen så du kan blive en dygtig designhåndværker.

Handmade Nation er et amerikansk begreb, der i sin enkelthed betyder, at man samles omkring håndværk og design. Det er et begreb, der forbindes med Do-It-Yourself-bølgen – hvor man går imod overforbrug og i stedet laver tingene selv. Handmade Nation følger de nyeste trends og kombinere traditionelle håndværk med moderne designs. Du vil derfor både få udviklet dine kreative evner og få indsigt i håndlavede trends fra hele verden.

mellem

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

Du vil blive tillært forskellige teknikker som strikning, hækling, broderi, filtning osv. Vi vil gøre brug af delingsportalen Pinterest, hvor vi kan finde mange spændende designs og mønstre, der kan give dig inspiration til projekter.

I valgfaget Handmade Nation kan du bl.a.:
  • Lære at strikke varme sokker og islandske sweatre
  • Lære at hækle søde figurer og flotte tasker
  • Lave alternative broderier med sjove budskaber
  • Filte sutsko og nålefilte flotte dyr
For dig der vil ned i gear og være kreativ

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

Valgfaget er for dig, som kan lide at bruge dine hænder og skabe flotte designs, som du med stolthed kan vise frem. Det er fedt, hvis du allerede kan en masse inden for håndarbejde, men du er bestemt også velkommen, selvom du ikke kender forskel på en hæklenål og en strikkepind – for frygt ikke, det vil du lære i Handmade Nation. En særlig bonus ved at lave håndværk sammen med andre er de hyggelige samtaler om alt imellem himmel og jord.

Du skal vælge valgfaget, hvis du har lyst til:
  • At udvikle dine kreative evner
  • At lære at hækle, strikke, filte osv.
  • At dele ideer og nørde med garn
  • At hygge dig og tage den med ro
  • At lære noget nyt, imens du kan snakke med dine venner
Sublim underviser

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Man skulle tro, at underviseren i Handmade Nation er født med en hæklenål i hånden. Hendes hjem ser ud som en garnforretning, og hun har altid gang i mindst 10 forskellige projekter, der involverer garn. Hun har selv tabt en million masker og har smidt med nål og tråd i ren frustration, men netop derfor får du en yderst tålmodig og erfaren underviser.