Grøn gourmet

Vil du lære at spise godt med grøn gastronomi?

Grøn gourmet

Kan du blive mæt uden at spise kød, hvad putter du i grunden i en lasagne uden oksefars, og bør vi spise plantebaseret kost, fordi køernes prutter forurener for meget? I valgfaget Grøn Gourmet får du svarene, og du lærer at trylle de lækreste madoplevelser frem i køkkenet.

YouTube-stjerner, store amerikanske fodboldspillere og kendte popdivaer har skiftet de saftige bøffer ud med en plantebaseret eller vegetarisk kost. De har for længst fundet ud af, at livet som veganer eller vegetar byder på andet end selleribøffer og pasta med ketchup. I Grøn Gourmet kan du følge i stjernernes fodspor og eksperimentere i køkkenet med sunde, saftige og velsmagende grøntsager.

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

I Grøn Gourmet laver du mad fra hele verden og nyfortolker kendte klassikere. Du eksperimenterer med eksotiske retter, giver din livret et grønt twist og fremtryller de lækreste desserter.

Du vil f.eks. lære at lave:
  • Snehvides kokos-smoothie
  • Granola kiwi & blåbær morgenmad
  • Forret med grøn urtesalat og parmesan-mousse
  • Vegansk lasagne som vil forføre selv den mest svorne kødspiser
  • Bananpandekager med den lækreste hjemmelavede is
  • Hasselnøddemuffins med sprød mørk chokolade

Grøn Gourmet er et fedt afbræk fra en dag fyldt med sport og boglige fag, og selvom vi er seriøse og stræber efter at nå de vildeste smagsoplevelser, er der også plads til at grine og hygge sammen.

for dig, der vil udvide din kulinariske horisont

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

Grøn Gourmet er for dig, der vil udvide din kulinariske horisont, nyfortolke klassiske retter og lære om den plantebaseredes kost betydning for en bæredygtig klode.

Du skal vælge valgfaget, hvis du tænder på:
  • At eksperimentere med mad
  • At nyfortolke kendte retter
  • At blive introduceret for nye gastronomiske sammensætninger
  • At hygge og have et stærkt sammenhold
Sublim underviser

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

I Grøn Gourmet møder du en inspirerende underviser, der elsker det grønne køkken. Sammen med dig og dine kammerater glæder hun sig til at udforske og lege med nye pirrende smagsoplevelser båret af alsidige plantebaserede og vegetariske råvarer.