Fun Food

Vil du forkæle dine smagsløg med den lækreste og sjoveste mad?

Fun Food

I Fun Food lærer du at kokkere de lækreste madoplevelser sammen med dine venner. Du arbejder seriøst på at udvikle dine skills med kokkekniven, uden at det går udover hyggen i køkkenet.

Valgfaget Fun Food er for dig, der elsker at jonglere med kokkekniven, panderne og gryderne i køkkenet. Måske drømmer du om at blive mesterkok på den fineste Michelin restaurant? Måske vil du bare lære at koge en gang pasta, der ikke brænder på? Uanset dit nuværende niveau i køkkenet lover din topengagerede ”køkkenchef” at udvikle dine færdigheder foran komfuret.

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

I Fun Food elsker vi at lege og eksperimentere med sjove og overraskende madoplevelser. Kan kartofler, chili, chokolade og banan for eksempel forenes i samme ret, uden at det smager af bræk?

Du vil f.eks. lære at lave:
  • Hjemmelavede burgere med snask
  • Sjov vaniljeis med knasende chokolade
  • Frikadeller med kartofler og brun sovs
  • Kylling tikka masala med æbler og masser af chili
  • Croque Madame

Du lærer at lave klassiske danske retter og bliver inspireret af det franske, asiatiske, afrikanske og amerikanske køkken, når du tilbereder den lækreste mad med masser af smagsintensitet.

Du har det sjovt i køkkenet

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

I Fun Food lærer du at lave god og sund mad fra bunden. Du har det sjovt i køkkenet, hvor der er plads til masser af grin og et stærkt sammenhold. Timerne foran kødgryderne er et sundt og sjovt afbræk, som du med garanti vil komme til at elske.

Du skal vælge valgfaget, hvis du:
  • Vil lære at lave sjov mad fra bunden
  • Er forelsket i god mad
  • Elsker at eksperimentere i køkkenet
  • Vil forkæle dine smagsløg
Sublim underviser

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Din ”køkkenchef” kan trylle de mest fantastiske smagsoplevelser frem af få gode råvarer, og han glæder sig til at tage dig med på en fortryllende rejse ind i et sjovt madunivers, hvor der er plads til at lege og eksperimentere med kendte klassiker og nye retter inspireret fra hele verden.