funk, hiphop, house eller klassisk

Dans på vesterlund Efterskole

Kan du lide at danse funk, hip hop, house eller klassisk til fede, sprøde toner? På Vesterlund Efterskole får du et dansetilbud, som er helt i særklasse med professionelle danselærere. Vælg Dans, hvis du har lyst til at styrke og forbedre dine skills som danser.

Dans er ikke kun for tøser. Alle kan vælge Dans på Vesterlund Efterskole. Faktisk har vi stolte traditioner for, at der også er mange drenge, der vælger Dans som valgfag. Det kan være grænseoverskridende at danse, men det er jo netop dét, der er lækkert. Hvad enten du har danset hele livet eller er nybegynder, får du styr på dansetrinene, så du kan imponere til den næste elevfest.

dans-1

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

Du bliver undervist i både de klassiske discipliner og i de mange stilarter, som præger storbyernes dansemiljøer. Vi smutter i tankerne både til New York, London og Paris, når vi øver os.

Vi træner f.eks. i:
  • Funk
  • House
  • Hip hop
  • Jazz
  • Floor work

Dans kræver en stærk fysik og god teknik. Vi arbejder med tekniske finesser og træner din fysik gennem timerne på dansegulvet. Du lærer at tænke kreativt og udtrykke dig gennem dansen.

danseglæden er i fokus

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

Den gode stemning og danseglæde er i fokus, når musikken banker ud gennem højtalerne. Du synes, det er fedt at danse og nyder at arbejde med dit udtryk og skarphed i dine bevægelser. Vil du, garanter vi, at du rykker dine skills. Du lærer at bevæge dig på måder, du ikke anede, du kunne.

Du skal vælge valgfaget, hvis du tænder på:
  • At danse
  • At udtrykke dig med din krop
  • At imponere til næste elevfest
  • At grine, smile og svede i et stærkt sammenhold
  • At overskride grænser
Sublime undervisere

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Vores trofaste danselærere har selv slidt utallige par dansesko op. Både som professionelle dansere og som undervisere. De er bl.a. uddannet fra Statens Scenekunstskole og har stor erfaring i at undervise dig og dine kammerater i dansens sansende sprog.