Cool Krea

Cool-krea

Vil du blive inspireret og skabe dit eget design med nål og tråd?

Cool Krea

Når du vælger Cool Krea, får du mulighed for at bruge dine hænder, få de sjove og spændende idéer samt blive dus med symaskinen og andre værktøjer, vi gør brug af i dette valgfag. Vi skal bl.a. sy T-shirts, hvor du selv er med til at sætte dit præg på designet.

Vores erfarne og kreative underviser vil inspirere og hjælpe dig til at gøre de kreative idéer til virkelighed. Skaberlyst, nysgerrighed og kreativitet er nøgleord i valgfaget Cool Krea. Vi nørkler, får idéer, finder på og lærer nye teknikker sammen. Uanset om du er vant til at bruge en symaskine eller ej, så kan du være med til de kreative udfoldelser og lære, hvordan du starter på og gør et syprojekt færdigt.

mellem

Det skal prøves

HVAD OPLEVER DU I VALGFAGET?

I Cool Krea vil du bruge dit hoved til at få idéerne og hænderne til at gøre dem til virkelighed, fordi det er cool at kunne lave sit eget design, hvad enten det måtte være en ny T-shirt eller et par jeans, der skal peppes op.

Du vil f.eks. prøve kræfter med at:
  • Sy T-shirts, shorts, pyjamasbukser eller andet tøj
  • Sy små toiletpunge og dekorere med broderi, perler eller knapper
  • Redesigne jeans, skjorter eller noget helt tredje

Vores dygtige underviser vil give dig teknikkerne til at lære, hvordan du kan sy til dig selv eller andre. Du kan være med til at bestemme indholdet i valgfaget, der både indeholder fastlagte projekter og plads til individuelle forslag.

For dig der gerne vil være med fra idé til færdigt design

HVORFOR SKAL DU VÆLGE VALGFAGET?

I Cool Krea lærer du forskellige syteknikker, og du vil blive klogere på, hvordan arbejdsprocessen er fra idé til færdigt design. Du lærer også, at det er ret godt at samarbejde om at finde på og blive begejstrede, når der pludselig popper en ny idé op, når du ser, hvad vi hver især får lavet. Vi kan være sammen om at nørkle, hvilket er lærerigt og hyggeligt.

Du skal vælge valgfaget, hvis du:
  • Gerne vil gøre dine gode idéer og designs til virkelighed
  • Har lyst til at sætte symaskinen i sving
  • Ikke kan lade være med at bruge dine hænder til noget kreativt
  • Måske har en designer gemt i maven?
Sublim underviser

HVEM MØDER DU I VALGFAGET?

Vores underviser i Cool Krea er helt pjattet med at sy og nørkle med nål og tråd. Hun arbejder selv med forskellige former for håndarbejde i fritiden, fordi det er fantastisk at kunne skabe noget med sine hænder. Det er simpelthen vildt fedt at sy!