Dato: 23/05/2016
Forfatter: Malene Ringgaard

Flotte resultater

TILLYKKE TIL VORES DYGTIGE ELEVER OG LÆRERE

Flere måneders træning kulminerede i sidste uge for vores Grand prix- og TeamGym hold, da der blev afviklet DM for efterskoler. Desuden blev det også til et flot resultat ved senior DM i power tumbling.

Torsdag morgen trillede bussen med vores Grand Prix-piger mod Gymnastikefterskolen Stevns, hvor efterskole DM i Grand Prix-gymnastik blev afviklet. De mange timers transport blev flittigt brugt på hårsætning og sminke. Ved konkurrencen klarede begge hold sig meget flot. Vesterlund 1 satsede højt og havde svære bevægelser med i deres koreografi. Dette resulterede i at Vesterlund 2 løb med 3. pladsen og bronzemedaljen, og Vesterlund 1 endte på 4. pladsen. Det var to meget flotte konkurrencer, og begge hold kan være stolte af deres indsats.

IMG_3372-1024x683

IMG_3770-1024x683

Dagen efter skulle vores 6 TeamGym hold i konkurrence ved efterskole DM i Helsinge. Ét drenge- og ét pigehold stillede op i B-rækken, og to drenge- og to pigehold stillede op i A-rækkens 1. division. Alle hold leverede flotte præstationer, og det blev til fire guldmedaljer ud af fire mulige!

Drenge B – guldSåledes så de enkelte holds placeringer ud:

Pige B – guld

Pige A2 – 4. plads

Drenge A2 – 5. plads

Pige A1 – guld

Drenge A1 – guld

I lørdags havde vi endnu en elev i konkurrence. Denne gang ved senior DM i Tumbling. Freja Sørensen sprang sig en flot 2. plads, og fik dermed en sølvmedalje med hjem.

STORT TILLYKKE til alle elever – vi er meget stolte af jer!