Dato: 23/11/2016
Forfatter: (elev) Gustav Ballisager Juhl

styrerdu

Styrer du dag 3

Alle vågner spændte tirsdag morgen. Først slentrer de mange elever ned til en god gang morgenmad, det bliver jo en lang dag. Derefter er det igen tid til at have en mindre korprøve, denne gang med dans, rulleskøjter og koreografi til koret.

PR-gruppen har møgtravlt, en masse deadlines skal overholdes. En masse skrivearbejde skal nås inden middag. Der skal laves brochure og en masse om Danmarks indsamling. Der er masser af stress på i den afdeling.

Tømmermænd gruppen er ved at få styr på alle rekvisitter. De var alle sammen udklædte i plastforklæder, og med en masse gul maling smurt ud over det hele. I dag har de været i gang med at lave en masse ting. Der er blevet lavet skilte og pile, både som vejvisere for gæster og effekter til koret. Der har været gang i en bil, som skal være med i sangen >>Cool kids<<.

Nede i opvisningshallen er der tryk på. Solisterne øver sig, og de mange dansere øver sig flittigt. Der er også ved at blive styr på det komplekse lyd og lys.

Også læreren Magda er vidt omkring. ”Jeg er sådan lidt over det hele. Jeg sørger for, at folk ved hvor de skal være, og at der er friske forsyninger til vores lydfolk. Ellers ved jeg ikke helt, hvad jeg skal lave, og så har jeg fri.” Siger Magda, en af skolens ældste lærere.

Nede i køkkenet bliver der også arbejdet på fuld hammer. ”I går lavede jeg omkring 300 boller og 600 muffins, så det skrider frem. Jeg ved ikke helt, hvad vi skal nå at lave i dag, men lige nu er vi i hvert fald ved at lave en masse boller igen.” siger anden-års eleven Malou.

Der skal også være plads til at have lidt fritid. For nogle få i hvert fald. Nogle få heldige, er blevet færdige med deres opgaver, og har et par timer fri før deres næste opgave. ”Jeg skal bare spise nudler, høre musik og slappe af.”. Det er Christian Sejrs plan for de timers fri han nu har.

Alt i alt har det været en rigtig god dag. Vi har haft første gennemspilning og lærerne fortæller, at de aldrig har været færdig så tidligt på aftenen, som vi er i år. Det er vel et godt tegn.

I morgen går det løs, når vi åbner dørene til dette års musikshow ”STYRER DU?”