Dato: 01/11/2017
Forfatter: (elev) Magnus Dvinge & Sofie Jespersen

GYYYYS

Skræmmende halloween-aften med gys og flotte kostumer

Iført store varme jakker stillede vi klar på fliserne foran spisesalen. Nu skulle der skæres græskar. Hver FUT-gruppe lavede deres eget kreative græskar, som et kompetent elev-team stod for at bedømme. Efter græskarskæring, blev der serveret aftensmad i uhyggelige rammer, med frosne hænder i saftevanden og skræmmende spøgelser hængende ned fra loftet. Maden som bestod af en delikat omgang spaghetti/kødsovs blev serveret i udhulede græskar. I mens vi nød vores lækre spaghetti/kødsovs havde vi alle fået tildelt sjove opgaver, som skulle udføres under middagen. Nogen skulle holde tale, andre skulle give komplimenter til den overfor, og nogen skulle sige ”VAR!” hver gang ordet ”nej” blev sagt. Alle hyggede sig og varme grin spredtes i spisesalen.

Efter aftensmaden blev vinderene af græskarkonkurrencen kåret, og Niels Eriks FUT-gruppe løb med sejren. En af lærerne havde stået for nogle vanvittig gode præmier, som alle i FUT-gruppen var så heldige at få fingrene i. Derefter havde det samme kompetente elev-team udfundet sig de tre, som var bedst udklædt. Caroline Køpke blev med 1. pladsen den heldige vinder af en lige så formidabel præmie som Niels Eriks FUT-gruppe.

Da vi var færdige i spisesalen, blev alle eleverne inddelt i hold efter deres farvede armbånd, som de havde fået tildelt tidligere på aftenen. De blev samlet i spejlsalen hvor uhyggelige film blev sat på inden de skulle ud på et frygtindgydende natteløb. De blev på forskellige tidspunkter sendt afsted i deres hold. Ruten var planlagt af eleverne fra hold 1 og 2, som stod ved ti forskellige poster rundt på skolen, klar til at skræmme livet af eleverne hvis adrenalin i forvejen pumpede rundt i kroppen.

Afslutningen på en uhyggelig, men god aften, var de lækreste chokolade muffins vi længe har smagt. Alle eleverne havde fået en på opleveren, og var efter aftenens forfriskning trætte og klar til at gå til køjs.